EFT Blokesi Nedeniyle Ödeme Yapamama Sorunu

25 Aralık 2024 21:33

Garanti Bankası'na bugün ödeme sözü vermiş olduğum, ödemezsem yasal süreç yaşayacağım bir borcum var. Fakat dışarıdan EFT havale blokesi konmuş ve ödemelerimi yapamıyorum. Eğer akşam 17.00'ye kadar kaldırmazsanız ve ödeme yapamazsam, uygulayacağınız yasal süreç sorumluluğunu kabul etmiyorum. Çıkacak herhangi bir zararı karşılamayacağımı bildirmek istiyorum.

02 Ocak 2025 10:04

02 Ocak 2025 10:03

25 Aralık 2024 21:10

03 Mayıs 2025 01:17
Hesabım Ve Kartımla Yapılan İşlemlerden Sorumlu Değilim!
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Erken Kredi Ödeme Engeli Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

03 Ocak 2025 13:40