Benden Habersiz Yapılan Sigorta Ve İptal Zorluğu

Benden Habersiz Yapılan Sigorta Ve İptal Zorluğu
09 Aralık 2024 18:55

Tarafıma hiçbir bilgilendirme yapmadan 08.12.2024 tarihinde Evim Garantide Plus sigorta adı altında kredi kartımdan 5919,78 TL çekilmiştir. Eureko Sigorta'yı iptal etmek için aradığımda şubeye gitmem gerektiğini, talebin şubeden gelmesi halinde işlem yapabileceklerini ilettiler. Şube Gaziantep'te, ben Hatay'da yaşıyorum. Benim adıma ve T.C. numarama ait, hiçbir bilgim olmadan yapılmış olan bu sigorta poliçesini iptal etmemek için sürekli bahaneler üretiyorlar. Benim adıma olan poliçe için iptal talebinde kendim bulunamıyormuşum, bu kadar saçma bir durum mu olur? Bilgim olmadan, kredi kartımdan çekim yapılan bu sigorta poliçesinin (poliçe numarası: 81217125) iptal edilip tutarın kartıma iade edilmesini rica ediyorum.

Nuh
Nuh
09 Aralık 2024 18:36

30 gün cayma hakkı var, poliçenin altında yazmaktadır. Ama şahsıma ait yapılmış olan bu poliçeyi şubeye gitmem gerektiğini, şubeden talep gelmesi durumunda iptal edebileceklerini tarafıma ilettiler. Kendi şahsıma ait poliçe ile ilgili kararı şube verecekmiş, bu kadar saçma durum olamaz

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 16:25

07 Kasım 2023 04:03