Fatoş sonuçtan çok memnun

Emsan Maltepe AVM'de Kampanya Mağduriyeti

11 Aralık 2024 14:56

Emsan Maltepe AVM mağazasından 30.11.2024 tarihinde 1+1 kampanyasından tava aldım. Kasadaki arkadaş bilgilerimi aldı ve kargo ile adresime yollayacaktı. Benimle dalga geçer gibi sanki kampanya yokmuş gibi ürünün 1 tanesini gönderip diğerini göndermediler. İnsanları yanıltmaktan başka bir şey değil. Tam 3 kere müşteri hizmetlerini aradım ve kayıt oluşturdum. Her seferinde not alıp arayacaklarını ve çözeceklerini söylediler. Hiçbir şekilde arama yapılmadığı gibi mağduriyetim de giderilmedi. İlk müşteri hizmetlerini aradığımda kendileri mağaza ile görüştüğünü ve mağazadan sadece 1 adet ürün çıktığını söylediler. Emsan Maltepe mağazasından bir daha kesinlikle alışveriş yapmam. Kimsenin de açıkçası yapmasını istemem.

14 Aralık 2024 20:36

Hafta içi Emsan müşteri hizmetlerini tam 3 kere aradım fakat galiba telefonumu engellemişler. Arar aramaz telefon kapanıyor. Bunun üzerine bugün cumartesi günü Maltepe Emsan mağazasına mecburen gitmek zorunda kaldım. Kasadaki kadın görevliye durumu tekrar izah ettim. Kendisi yapacak bir şey olmadığını kargoların merkezden çıktığını söyledi. Ürününüz daha sonra merkezden size kargo yapılacaktır dedi. Ben de artık bellemek istemediğimi (14 gün oldu) iade yapmalarını söyledim. İade yapamayacaklarını söyledi. Neden yapılmadığını sordum. Bu sefer merkezden birini telefon ile aradı. Pazartesi günü yapacaklarını söylediler. Benim kredi kartı bilgilerimi kendilerine verecekmişim merkez kart bilgime iade yapacakmış. Dedim ki birincisi iade pos üzerinden yapılabilir ya da gelmeyen ürünümü siz verebilirsiniz neden beni bu kadar zamandır uğraştırıyorsunuz? Tekrar yapabilecek bir şey olmadığını söyledi. Sizi şikayet edeceğim dediğimde istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dedi. Bu kadar rahat bir tavırla. İsin özü Maltepe Park AVM Emsan mağazasından alışveriş yaptığıma bin pişman oldum. Çözüm için ne arayan ne de soran var. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim

18 Aralık 2024 16:29

Halen hiçbir geri dönüş olmadı.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 18:50

Kampanya Hediyeleri Teslim Edilmedi, Personel İlgisiz Davrandı

14 Haziran 2025 17:09
Kampanya Hediyeleri Teslim Edilmedi, Personel İlgisiz Davrandı
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 07:31

22 Kasım 2024 18:10