Derya sonuçtan hiç memnun değil

Edremit Körfez Hastanesi Körfez Hastanesi Doktoru İlgisizliği

23 Ağustos 2024 09:55

Doktorun ilgisizliği
21.08.2024 sat 16.00'da 1.5 yaşındaki oğlumu Körfez Hastanesi cildiye bölümüne götürdük.
Dermatoloji bölümü doktorunun o ilgisizliği ve işinden bıkmış bir haldeki hal ve hareketleri bize çok iyi moral oldu.!1.5 yaşındaki oğlumda kırmızı et beni oluştu ve dokunduğu an sürekli kanıyor bunun durdurulması için küçük çocuğa ne şekilde bir tedavi olur diye ve konu hassas olduğu için para her kapıyı açar mı? Sözüyle hareket ederek muayeneye Körfez Hastanesi'ne randevu alıp gittik. Doktorun ne muayenesi ve ne karşılaması vardı. Amaç insanları tedavi etmek ve hastayı rahatlatmak mı yoksa ilgisiz bir şekilde hareket edip bir an önce hastayı göndermek mi? Resmen kelimeler doktordan cımbızla alındı. Oğlum giderken de el salladı eli havada kaldı ne kafalarını kaldırıp baktılar ne el salladılar. Dışarıdaki bir bayan artık oğluma el salladı. Büyük bir birey değil ki bu 18 aylık bebek çalışanlar hastalara ve hasta yakınlarına karşı biraz daha moral verici tedavi edici ve ilgili davranılması gerektiğini iyi bilmeli. Herkes bir yerlerde çok zor şartlar altında çalışıyor. Ama bu ortamdan daha mutlular. Lütfen gelen hastaya biraz daha özen gösterilsin. Muayene yarım yamalak bir şekilde değil daha ilgili bir şekilde yapılsın. Kimse parasıyla oraya rezil olmaya gelmiyor. Çünkü konu çok mu çok hassas o bir bebek daha ben de bir anneyim! Çözüm aradık aradığımızı bulamadık!

Fatma
Fatma

Yüklü miktarda muayene ücreti ödediğim halde sonuç alamadan evime geldim 0 ilgi alakala gördüm eminim benim gibi bir çok hasta vardır

Selda sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 14:35

Medisun Hastanesi Dermatoloji Doktoru Hakkında Şikayet