Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 19:56

Dün çok acil ödeme yapmam gerektiği için easy cebe saatimi sattım.
Zamanım kısıtlı olduğu için ederinin yarı fiyatına sattım. 1 saate paranın hesabıma geçeceğini söylediler. Devamlı müşteri temsilcisine aciliyetim olduğunu söyledim finans birimine iletildi ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Bilenler bilir easy cep 1 saatte nakit i seçersek verdikleri değerden daha düşük bir değere satın alırlar. Aciliyetim olduğu için bunu da kabul ettim. Dün akşam 12 ye kadar müşteri temsilcisi ve WhatsApp hattına bağlandım ancak geçiştirip durdular ve yapmam gereken ödemeyi yapamadım. Şu an 32. Saate gelmiş bulunmaktayım, reklamlarda ve yapılan sözleşmelerde 1 saate para hesabında deyip sonra 24 saat içinde hesabınızda olacak para dendi.
Dediğim gibi 32. Saatteyim ve ödemeyi yapamadım. Yeterince mağdur edildim ve hukuk yolu ile dava açmak istiyorum. Bilgisi olan biri süreç hakkında yardımcı olursa sevinirim.
Easy cep pişmanlıktır.

05 Ağustos 2024 15:02

Easy cep pişmanlıktır. 3 Hafta önce bir saat satışı gerçekleştirdim. Daha önce de şikayet yazmıştım. Özge hanım bana ulaşarak üzgün olduğunu ve paranın hesabıma geçmesi için süreci takip edeceğini söyledi. Ancak bu geçen haftaydı. 1 saat içerisinde hesaba yatması gereken 4.700 TL tutar hesaba hala geçmedi. Müşteri temsilcileri muhasebede oluşan sistem problemi yüzünden geçmediğini ve belli bir tarih veremeyeceklerini söyledi. Cihaz satışını gerçekleştirdiğim ilk günden beri ihtiyacımın acil olduğunu ilettim. Herhangi bir şey fark etmedi. Para yatmadığı için cihazı geri göndermelerini talep ettim. Zaten sattığım bedel neredeyse yarı fiyatı idi. Aciliyetim olmasa zaten gidip başka bir yere satardım. Ancak cihazı geri gönderemeyeceklerini söylediler. Yapmış olduğum diğer şikayetlerde resimlerini paylaştım. Gerekli yerlere başvurularımı yaptım. Gecikmeye girdiğim borçların hepsinden easy cep sorumludur. Satın almaya gelince hala alımlar devam ediyor. Madem sistemsel bir problem var başkalarını mağdur etmeyin. Elimden gelen her yere ilgisiz personel ve bir nevi cihazımı alıkoyan easy cep için şikayet yazacağım elimden geldiğince kişiye ulaşıp alışveriş yapmamasını söyleyeceğim. Easy cep gibi birçok firma var lütfen aciliyetiniz var ise bu firmalara yönelim. Easy cep pişmanlıktır.

profile profile profile
25 Temmuz 2024 19:59 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

26 Temmuz 2024 11:35
Easy Cep Pişmanlıktır

Hiçbir şekilde geri dönüş alamadım cihazımı tekrar geri vermelerini istediğimde ise fiyat teklifini onayladığım için geri veremeyeceklerini söylediler. Sonrada kendi kendilerine konuşmayı sonlandırdılar. 3. Gündeyim mağdur ettiğiniz kadar mağdur olun.

26 Temmuz 2024 15:58
27 Temmuz 2024 10:44

Özlem hanım merhaba dün çok ilgili bir şekilde diğer arkadaşların yapmadığını yaparak aradınız teşekkür ederim ancak paranın yatırılacağını söylemenize rağmen hala bir para yatmadı hesabıma 4. Gündeyiz

29 Temmuz 2024 15:50

Evet 1 saatte yatması gereken paranın 6. Günündeyiz telefonla arayıp özür dileyerek en kısa sürede yatacak denilip bizzat süreci takip edeceğinizi söylediniz hala ne cihazımı alabildim ne paramı artık çözün şu işi

07 Ağustos 2024 11:25

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Özge

08 Ağustos 2024 05:59

WhatsApp hattından görüşme sağladım sonuç yine değişmedi ben artık iletişim kurmaktan bıktım paramı yatırın

14 Ağustos 2024 23:18

Turgay
31 Temmuz 2024 22:46
Berk sonuçtan çok memnun

10 Mart 20:57
"Müşteri memnuniyetini sağlamak için yaptığınız çalışma için teşekkürler."
Masal sonuçtan çok memnun

Masal