Barış sonuçtan hiç memnun değil

Dji Sürekli Arızalanan Ürün Ve Yetersiz Teknik Servis

12 Temmuz 2024 11:19

Aldığım üründe arıza çıktı. İlk kez 25 Nisan 2024 tarihinde garantiye verdim. Ankara'dan İstanbul'a yolladılar. 1 hafta sonra sağlam diye yolladılar. Tamam sağlamsa uçurabiliriz. Sonra kırsal bir alana gittim. Uçurmaya başladığımda bir şeylerin ters gittiğini düşünüyordum. Algılamada gecikme vardı ve havada devamlı bir süzülme yapıyordu. Sonrasında istemsiz bir şekilde hızlandı ve havada daire çizerek aydınlatma direğine vurarak sağ kol ve sağ ayak parçalanarak düştü. Tekrardan servise götürdüm. Aradan birkaç gün sonra ö*** ö**** isimli çalışan kazanın kullanıcı hatası olduğunu söyleyip benden ücret talep etti. Sonrasında sesimizi yükseltince, bunu djı inisiyatifine göre tamir edeceklerini söylediler ve 1 hafta sonra yolladılar. Aldım, eve getirdim, evin önünde kaldırdım, uçurmaya çalıştım. Ekranda "GPS yok dikkatli uçurun" ibaresi yazıyordu. Bununla alakalı tekrardan servise götürdüm. Bir zaman sonra tekrar aradılar, arıza yok dediler. Ben yine aldığım gün Ankara'daki servisin önünde video çekimi yaptım. Ekranda "GPS yok dikkatli uçurun" ibaresi yazan yerin 5 dakika boyunca videosunu çektim. Mail attık. Sonrasında tekrar cihaz sağlam dediler. Bugün 12 Temmuz 2024. 25 Nisan'dan beri bununla uğraşıyorum.

Hamdi

Mesele GPS hatasıysa aslında sorun DJI'da değil. Ankara'da şehir merkezinde anormal miktarda GPS sinyal bozucu sinyal var. Bazı yerlerde cep telefonundan bile konumu göremiyorsunuz. Çankaya merkezinde ve komşu ilçelerin çoğunda drone'ların GPS'leri düzgün çalışmıyor. Eskişehir yolunda Çankaya üniversitesinin falan oralara giderseniz ancak düzgün çalışıyor GPS. Gölbaşı'na bile GPS bozucu yerleştirmişler. Beynam ormanlarının orada falan ancak kendine geliyor GPS.

Hamdi

Bende şu an 2 tane drone var. Biri djı diğeri Fimi. İkisinde de GPS sorunu oluyor Ankara'da. Fimi biraz daha iyi çekiyor ama djı'dan. Djı'ın sıfır GPS gördüğü yerde Fimi 10-12 uydu görüyor ve idare ediyor bazen.

Barış

Drone servisten alınca arkadaşla aynı anda kaldıracağız. Eğer ekranda aynı hata devam ederse karfo karacasulu İstanbul servisinde çalışan özkan özsümer isimli çalışanın vay haline.

Bekir
22 Ağustos 2024 13:31