Duygu sonuçtan hiç memnun değil

DentaCenter Denta Center Yaptığınız Çok Ayıp

DentaCenter Denta Center Yaptığınız Çok Ayıp
01 Şubat 2024 22:30

2019 yılından bu yana Denta Center diş kliniğinde diş tedavisi görmekteyim. Tedavi sürecinin başında hem şeker hastası olduğumu hem de psikiyatrik ilaçlar kullandığımı belirtmeme rağmen, gece uykuda diş sıkma problemim olmasına karşın bana implant uygulaması yapıldı. Kaplamaların takılması sırasında bazı zorluklar yaşadık ve daha sonra %100 garanti verdikleri implantlar problem yarattı. Bir implant enfeksiyon kaparak düştü, diğeri ise kırıldı. Şu an için bu implantın yenilenmesi adına 25 bin lira talep ediliyor. Garanti kapsamında olmadığı ve ek ücret istendiği belirtiliyor. Kliniğin, ana diş üzerine implant bağlantısının uygun olmadığını kabul etmediğini ve bu durumun sorunun kaynağı olabileceğini düşünüyorum. İlk başta ömür boyu garanti verdikleri implant için şimdi garanti dışı olduğunu ve ek ücret gerektiğini söylüyorlar. Bu durum karşısında hakkımı aramak adına yasal yollara başvuracağım. Ayrıca, maddi kaynaklarımı kolay elde etmediğim için bu durumun kabul edilemez olduğunu ve kliniğin taleplerinin haksız olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, kliniğin yönetimiyle ilgili olarak da olumsuz bir deneyim yaşadım. Sorumlu kişinin yerine geçen yeğeni tarafından kabul edilemez bir tutumla karşılaştım. İmplantlarımın olmaması görsel olarak da beni rahatsız ediyor ve bu durum psikolojimi olumsuz etkiliyor. Kliniğin bu tutumu nedeniyle mağduriyetimi dile getiriyorum ve Denta Center'dan şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum.

profile profile profile
02 Şubat 2024 14:36 (Şikayetten 16 saat sonra)
06 Şubat 2024 12:02

Olsaydı diğer dişlerimde aynısı olurdu kendi hatanızı bu şekilde kapatmaya çalışmayınız hastalara yeterince önem gösteriyormuş gibi davranıyorsunuz da neden çekilen son röntgenimi sizden istediğimde gönderemeyiz diyorsunuz daha önce göndermiştiniz ve sürekli hekim ve yöneticiniz değişiyor her gelene derdimi tekrar tekrar anlatıyorum benim bildiğim bir hasta bir hekimle başlar onunla bitirir ama sizde maalesef öyle olmadı ilk hekimim Sibel hocam çok iyiydi ama maalesef ne sebeptendir kendisiyle başladığım bu yolda başka hekimlerinizle devam etmek zorunda bırakıldım ana dişle implantları birleştirmenin ne kadar yanlış olduğunu siz daha iyi bilmelisiniz ki siz tamda bunu yaparak zarar verdiniz bana başta ne konuşulduysa ben hepsini yapmaya çalıştım bana sonrasında ekstra ağız duşu denildi sadece bunu alamadım benim maddi imkanım siz söylediğinizde iyi değildi aradan seneler geçmişti gargara yaparakta bir sıkıntı olmayacağını söylediniz bu sıkıntı yaratan iki implant da en başından beri ağrılı olduğunu söylediğimde iyileşme ve takılan protezlerin damağa alışma süresinde diyerek hep geçiştirdiniz şimdi kalkmış benden tekrar ücret karşılığı yapmayı talep ediyorsunuz biliyorsunuz ki sizde sadece para uğruna yapılan işlemdi bu lazerle bile yapıştırmaya çalıştığınız dişler daha kliniğinizden çıkmadan düşüyordu sırf para uğruna sizinde yüzüme karşı son görüşmemizde söylediğiniz gibi güzel bir döngü içinde müşterilerinizi tatlı dilinizle çok güzel bağlıyor ve bana implant garantisi benim diyecek kadar argo konuşabiliyorsunuz Talat beyin yiyeni olduğunu iddia eden beyefendi bana bu şekilde konuştu Talat hocayla görüşme bile sağlayamadım İstanbul'da denildi yani doktorunuzu bulmanız imkansız herkes bir başka kişiye yönlendirerek geldiğim son nokta gerekli her yere şikayetlerimi bildirmeye ve hakkımı aramaya devam edeceğim

22 Şubat 2025 17:41

Hakkım helal etmiyorum size ne kadar aradıysam geldiysem beni kovdunuz paramla rezil oldum bana bunu yapan kim varsa bu dünyanın öbür tarafı da var ben kanser hastalıklarımla uğraşırken bir de ağzımda diş yok sözde yaptınız ama düştü implantın biride sizde kaldı ama karşımda muhatap bulamıyorum tomografi görüntülerimi vermediniz verseydiniz hakkımı hukuk yolunda arayacaktım size güvenmekle hata ettim garantisi var deyip de arkasında durmadınız yazıklar olsun sizin gibi firmaya zor durumda olduğumu söylediğim halde kovuldum hatanızı telafi etmediniz üstüne para istediniz dul 3 yetim büyüten ben ne zorluklarla o yetimlerin ve benim hakkım boğazınıza takılır Allah affetmez

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Bayrampaşa Üsküplü Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İşletmenin Gerçek Yüzü

14 Şubat 2024 02:08
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Dentopia Yetersiz Tedavi Yapılması Sonucu Kısa Sürede Dişlerin Yıpranması

Süleyman