Murat sonuçtan hiç memnun değil

ATM'DE Sıkışan Paranın İadesini Denizbank Geri Vermiyor

ATM'DE Sıkışan Paranın İadesini Denizbank Geri Vermiyor
15 Temmuz 2024 13:02

6 Temmuz 2023 Cumartesi saat 21:30 sularında Buca Yenigün Mahallesi'ndeki ATM'de para yatırma işlemi arıza nedeniyle gerçekleşmemiş, ünite paraya el koymuştur. Vakit kaybetmeden müşteri hizmetlerini arayıp durumu ilettim. İlgili temsilci şikayetimle ilgili form açarak 72 saat içinde sonuçlanacağı bilgisini verdi. 11 Temmuz Perşembe saat 13:26'da (yaklaşık 108 saat sonra) 'ATM'de kalan paranız ile ilgili belirttiğiniz gün ve saatte ATM'de inceleme yapılmış olup fazla bakiyeye rastlanmamıştır' ifadeleri yer alan SMS geldi. Bankanın arayıp görüştüğüm müşteri temsilcisine durumu en baştan izah edip sonuca itiraz ettim. İtirazımla yaklaşık 3 saat sonra gelen mesajda 'ATM'de kalan paranız ile ilgili inceleme sonuçlandı, takip edilen ilk iş günü içinde hesabınıza para iadeniz yapılacaktır' diye bilgilendirildim. 108 saatte tespit edilemeyen paranın 3 saat içinde bulunması çok şaşırtıcı. Demek ki peşine düşecek sağlıkta olmasam 5300 TL araya kaynayacaktı. 11 Temmuz Perşembe iade işleminin gerçekleşmediğini görünce tekrar arayıp paranın ne zaman iade edileceğini sordum. Hattaki temsilci saat 17:00'ye kadar yatmazsa tekrar arayın diyerek konuyu kapattı. Ben o saatten sonra tekrar aradım, bu defa farklı bir temsilci gün bitmedi saat 12'ye kadar yatmazsa arayın diyerek kapattı. Tabii peşini bırakmadım ve geceye doğru tekrar aradım. Telefonda bayan temsilci ilgili birime aktardı ve aldığım bilgiye göre iade araya hafta sonu girdiği için otomatik olarak pazartesiye ertelendi. Bugün yani pazartesi itibariyle yeniden ulaştım, çıkan temsilci 15 Temmuz resmi tatil olduğu için bugün yatırılamayacağını ama şikayetimle ilgili tekrardan form açabileceğini söyledi. Yaklaşık 10 günlük bir kovalamacanın ardından elde kalan '0', yani yazıyla sıfır. Denizbank'a emekli müşterisine gösterdiği ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkür (!) ediyor, bu işin takipçisi olduğumu bilmelerini istiyorum.

18 Temmuz 2024 16:10 (Şikayetten 3 gün sonra)

Feray sonuçtan memnun

20 Eylül 2024 12:42
"15 gün sonra sonuçlandırdınız teşekkürler, Ama bankanıza güvenim kalmadı. Para yatırmaya korkuyorum açıkçası"
Denizbank ATM Paramı Yuttu
Nilgün sonuçtan çok memnun