Ali sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2023 10:27

Instagram platformunda giyim üzerine satış yapan cros butik adlı hesaptan The North Face markalı resimlerde paylaşılan mont sipariş verdim reklam resmi orijinalden farksız parlak güzel duruyordu lakin gelen ürün resmen naylon. Değişim var iade yok diye de hesabında belirten bu işletmenin ürünü alıp kapı ödemeli yatırdığım 600 TL yi ( 112881 provizyon kodu) geri iade etmelerini talep ederim.

27 Ekim 2023 21:17

Instagram hesabı üzerinden değişim yaparız iade yok diyor 6502 tüketici korunması hakkındaki kanun ve mesafeli sözleşmeler yönetmeliği gereğince diye başlayan kanun metnini gönderdim.

27 Ekim 2023 21:17

Kanun metni

28 Ekim 2023 13:50

Hala geri almamakta inat ediyorlar şikayetler sonucu ifadesini verir artık sayfada öyle yazmışlar anayasa sanırsın sayfaları

28 Ekim 2023 20:02

Instagram hesabına yorumlara yazdım engellemiş beni başka hesaptan tekrar yazdım

28 Ekim 2023 20:41

Instagram hesabı kapanmış

04 Kasım 2023 18:14

Cros. Butikkk olarak değiştirmiş kullanıcı adını. Bırakmayacağım. Peşini

11 Kasım 2023 21:45

Hala şikayete çözüm gelmedi adamlar. Kafasına göre pazarlıyor almıyor

18 Kasım 2024 15:32 (Şikayetten 12 ay sonra)
18 Kasım 2024 15:44

Verilen cevap tamamen dalga geçmek amaçlı olup tarafımca ciddiye alınmamıştır. Şikayetten tam 12 ay sonra cevap vermişsiniz.

Efendim şikayet var üzerindeki şikayetlere yeni dönüş sağlayabildik. Bunun için de ayrıca sizlerden çok özür dileriz. Bizimle ad soyad telefon numarası bilgilerinizi paylaşırsanız en kısa zamanda sorunlarınızı çözüme kavuşturma için yardımcı olacağız.

18 Kasım 2024 15:51

Gönderdiğiniz naylon muşamba da yok değişecek üründe. Bu şikayette ödemesinden, geri dönülmemesine varana kadar herkese.

Melike
Melike

Aynı durumdan bende muzdaribim ne yaptınız halledebildiniz mi

Ali

Maalesef ibana giden para dekontu istediler gelen kargocu aldığı için firma yok IBAN yok

11 Şubat 2025 00:07
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Cross Butik Hem Renk, Hem Kumaş Kalitesi, Hem De Model Açısından Ciddi Farklılıklar Var

06 Kasım 2025 14:36