Hülya sonuçtan çok memnun

Ceva Lojistiğe Hiçbir Türlü Ulaşamıyorum

Ceva Lojistiğe Hiçbir Türlü Ulaşamıyorum
05 Temmuz 2024 16:36
Hülya'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorumumu gayet hızlı çözdünüz”

29 Haziran da yazlık ev için Koçtaş'tan aldığım hazır mutfak dolabının şu anda tam olarak nerede olduğunu öğrenmek istediğimden Ceva Lojistiğe ulaşmaya çalışıyorum. İnternetten bulup denediğim sayısız telefon numarasıyla bir türlü ulaşamadım. En son bu site üzerinden şikayet üzerine kendilerinin ilettiği bir numara buldum fakat bu defada 2yi tuşladıktan sonra hat düşmeye başladı. Kısacası sene 2024 ve sözüm ona kurumsal bir şirket olan Ceva Lojistiğe ulaşamıyorum. KQ0094585 takip numaralı kargom şu anda nerede, eğer yakınımdaysa kendim gidip alacağım çünkü dolabı monte edecek ustayı bir daha çağıramayacağım. Acil dönüş bekliyorum

05 Temmuz 2024 16:37

Sabit telefonla arayınca ulaşabildim kendilerine gerekli olan bütün bilgileri aldım sadece onlardan bayinin telefon numarasını bekliyorum umarım bu konuda beni yanıltmazlar

05 Temmuz 2024 16:45 (Şikayetten 9 dakika sonra)
18 Temmuz 2024 09:38

Ürününün gönderimini ( yazlık yerlerde) belirli günlerde yaptıklarını belirtmişlerdi, ben yerinden gidip almayı teklif ettim ama deponun iletişim numaralarından kimseyle irtibata geçemedim, söylenilen tarihten 2 gün erken göndererek büyük bir jest yaptılar. Teşekkürler

20 Aralık 2024 13:28

Teşekkür ederim sorumumu gayet hızlı çözdünüz

Mustafa sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 13:14
CEVA Logistics Tahmini Teslim Süresi Geçmesine Rağmen Siparişim Teslim Edilmedi
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2025 13:35
ceva-logistics-kargo-teslimatinda-bilgilendirme-eksikligi-ve-magduriyet-2.jpg