Bellona'dan Aldığım Üründen Hiç Memnun Değilim!

31 Aralık 2024 08:42

22 Ocak 2025 17:36

Merhaba Ankara Etimesgut Poyraz Bellona'dan aldığım konsol yemek masası ve sandalyeler için sürekli sorun yaşadım kaç kez değişim ve tadilat yapıldı her şeye ses etmedim ama hediye sözü almıştım fakat 50 gün sonra hediye olarak pazardan alınmış küçük el havlusu gönderildi dalga geçer gibi bana hediye olarak bunu göndereceğiz demediler eşyalarım geldi hediye göndermemişlerdi ben sürekli arayınca iki tane el havlusu gönderildi ben bunu kabul etmiyorum resmen dalga geçtiler Bellona'ya yakışan bir hareket değildi tamamen dalga geçtiler acil çözüm istiyorum

30 Aralık 2024 18:06

07.12.2024 tarihinde Ankara Etimesgut Poyraz şubesinden almış olduğum konsol masa takımının masasının videosu mevcuttur konsolda kabuk soyulması konsol arkasındaki vidaların yanlış montajı masada soyulmalar mevcut ürünü bir ay bile olmadı ikinci günden şikayetlerimi şubeye ilettim ekip geldi ama yerler eğri ondan böyle raylar havanım soğuk olmasından dolayı gevşemiş denildi ben iade talep ediyorum ve acil çözüm istiyorum

31 Aralık 2024 08:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

31 Aralık 2024 10:51

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Bellona'dan Alınan Masanın Kısa Sürede Soyulması Ve Garanti Talebi

Derya
20 Eylül 2025 10:11
Bellona'dan Alınan Masanın Kısa Sürede Soyulması Ve Garanti Talebi
Meryem sonuçtan çok memnun

Meryem
14 Ağustos 2025 19:26
Yeni Aldığım Bellona Valencia Masada Kısa Sürede Leke Ve Kabarma Sorunu Yaşadım
yeni-aldigim-bellona-valencia-masada-kisa-surede-leke-ve-kabarma-sorunu-yasadim-4.jpg
yeni-aldigim-bellona-valencia-masada-kisa-surede-leke-ve-kabarma-sorunu-yasadim-3.jpg
yeni-aldigim-bellona-valencia-masada-kisa-surede-leke-ve-kabarma-sorunu-yasadim-1.jpg
Meryem sonuçtan çok memnun

Meryem
13 Ağustos 2025 23:16
Yemek Masasında Kısa Sürede Oluşan Lekeler Ve Kabarmalara Çözüm Bekliyorum
yemek-masasinda-kisa-surede-olusan-lekeler-ve-kabarmalara-cozum-bekliyorum-6.jpg
yemek-masasinda-kisa-surede-olusan-lekeler-ve-kabarmalara-cozum-bekliyorum-5.jpg
yemek-masasinda-kisa-surede-olusan-lekeler-ve-kabarmalara-cozum-bekliyorum-3.jpg
yemek-masasinda-kisa-surede-olusan-lekeler-ve-kabarmalara-cozum-bekliyorum-2.jpg
yemek-masasinda-kisa-surede-olusan-lekeler-ve-kabarmalara-cozum-bekliyorum-1.jpg
Tüm Bellona Yemek Masası Şikayetlerini Gör

Bellona Kategorileri