Bellona 79 Gündür Gelmeyen Koltuk Ve Saygısız Hizmet

09 Kasım 2024 02:20

22 Ağustos 2024 tarihinde almış olduğumuz tekli koltuğumuz ne yazık ki 79 gündür gelmiyor. 79 gün gibi bir sürede bir koltuğun gelmemesi tamamen Bellona Dutluk şubesinin alakasızca tutumundan kaynaklıdır. Satışı yapılırken 30 gün gibi kısa bir süre içinde teslim edileceği söylenmesine rağmen defalarca iletişime geçmemize rağmen hâlâ bir haber yok. 50 gün sonunda bizi unuttular galiba diyerek aramamıza istinaden gerçekten unutmuşlar. Siparişi geçmemişler ve kendilerinden kaynaklı hatayı kabul ederek, 'İsterseniz iptal edelim ya da yeniden sipariş açalım ama bu sefer 20 gün içinde kesin göndeririz' dedikten sonra 20 günü yine aşkın bir süreçteyiz. Çözüm üretmek yerine mağaza çalışanlarının 'İsterseniz Tüketici Hakem Heyeti'ne gidebilirsiniz' gibi cümleler. Sıfır profesyonellik, aşağılayıcı tavırlarla sayın mağaza müdürünün, konuşma üslubu ve aldığımız ürünün fiyatına göre '10.000 TL’lik ürün almışsınız zaten. Alın şunu başımdan' gibi cümleleri oldukça saygısızca.
En kısa sürede bu şikayetimin en üst mercilere gitmesini istiyorum. Şikayetim ne yazık ki sadece burayla kalmayacak. İşini düzgün yapan insanların emeğine sonsuz sağlık ama böyle işletmelerin derhal çözüm odaklı çalışmasını temenni ediyorum.

09 Kasım 2024 02:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Eren
Eren
09 Kasım 2024 19:17

Hala irtibata geçen kimse yok.

14 Kasım 2024 16:06

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Hamide sonuçtan memnun değil

Hamide
30 Nisan 2025 16:26
Satın Aldığım Koltuk Yırtık Geldi, Mağaza Ve Servis Sürecinde İletişim Sorunu Yaşadım
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 14:12
Tülin sonuçtan çok memnun