Baydöner Eksik Ürün Gönderip Eksiği Telafi Etmiyor.

Baydöner Eksik Ürün Gönderip Eksiği Telafi Etmiyor.
26 Ekim 2023 20:44

Yemeksepeti üzerinden Baydöner restoranından duble iskender söyledim fakat bana tek iskender gönderdiler. Yemeksepeti desteğiyle iletişime geçtiğimde bana firmaya ulaşamadıklarını söylediler. Daha sonra şubeyi ben de aradım ama bu sefer Baydöner müşteri hizmetleri ellerinden bir şey gelemeyeceğini ve bana Yemek Sepeti'nin yardımcı olması gerektiğini söylediler. Resmen iki kuruş kâr için üründen kısıyorlar, biz bunu anlayınca da ya telefonları açmıyorlar ya da ilgilenmiyorlar. Olan parama oldu, aç oturdum aç kalktım, bırakın duble iskender göndermeyi, gönderdikleri şeyin tek iskender olduğundan bile şüpheliyim. Zaten fotoğraf koyacağım siz de görürsünüz zaten.

26 Ekim 2023 20:47 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 26656458 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

27 Ekim 2023 15:29

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 26656458 nolu şikayet ile ilgili olarak tarafınıza iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü görüş ve önerileriniz için 4445080 nolu Müşteri Hizmetleri hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Mustafa sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2024 09:40
"Sorun yaşadığım ilk andan itibaren marka anlayışlı ve yaşamış olduğum sorunu çözmeye odaklı oldular. Sonrasında tekrar tarafımı arayıp süreç konusunda bilgi verdiler. Çözüm odaklı, anlayışlı ve profesyonel bir iletişim sağladılar. Bir Bursa'lı olarak İskender kırmızı çizgimdir. İstanbul da ikamet eden birisi olarak Baydöner'in ürün ve hizmetinden her zaman memnun kalmışımdır ve öncelikli restoran tercihim olmuştur. Yaşadığım problemin çözüme kavuşması içimi rahatlattı. Teşekkürler!"
Baydöner Porsiyon Ve Hizmet Kötülüğü
Arif sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2024 23:43
"Çok teşekkürler Baydönerin ve müşteri temsilcisinin nezaketi için."
Salih sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2025 22:24
Talip sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2024 20:59
"Şikayetimle ilgilenip memnuniyetimizi sağladılar. Teşekkür ederim."
Baydöner'de Hayal Kırıklığı: Soğuk Yemek Ve İlgisiz Hizmet
Baydöner'de Hayal Kırıklığı: Soğuk Yemek Ve İlgisiz Hizmet