Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Kerim İz Sağlık Ocağı'nda Randevum Olduğu Halde İlacımı Yazmadı Bakmadı Doktor!

Kerim İz Sağlık Ocağı'nda Randevum Olduğu Halde İlacımı Yazmadı Bakmadı Doktor!
16 Kasım 2024 21:26

Kerim iz sağlık ocağına ilaç yazdırmaya geldim. En başta gelen benken. En sona beni aldı. Böyle sorumsuz bir doktor olur mu ya. Kendi doktorum ***** yerinde olmadığı için, ***** doktorun bakacağı söylendi. Randevum olduğu halde bakılmadı, doktor bende gözükmüyor bakamam dedi dedi, danışmaya gittim daha öncesinde direk git ilaçları yazdır dedi, ona rağmen almadı beni ilaçlarımı yazmadı sıra bende olduğu halde, tekrardan gidip danışmaya benim randevum var doktor bakmıyor dedim. Senin randevun var dedi bakmak zorunda dedi. Girdim ama bakılmadı. Tekrardan gidip elden kayıt açtırıp o kadar sıraya kuyruğa sıraya girdim ona rağmen saatlerce bekletilip bir de üzerine azar işittim böyle sorumsuz doktor mu olur. Dr. ***** Danışmadaki sorumsuz çalışan bayana sordum ilk gelen benken yanına gidip hiçbir şey yapmana gerek yok dedi, o bayan beni kandırdı resmen akşama kadar beklemek zorunda kaldım bana kayıt açıp yönlendirmediği için. Randevum varken muayene olamadım.
O kadar uğraşlarım sonrasında tekrar randevum varken, randevum olduğu halde tekrar gidip sıra alıp kuyrukta bekleyip girdim içeri bu sefer de bana reçete değil bir kağıt verdi. Bu reçete değil ki kağıt verdi. Sistemler Elektrikte vardı. Bilgisayarda açıktı. Sistemler vardı. Sistemler varken bile bana reçetemi barkodumu vermedi maalesef bu doktor ***** Barkodumu bile alamadım.
15. Kasım. Saat 13,53.

Aile Sağlığı Merkezleri Doktor İlgisizliği

29 Ocak 2025 15:13
Baki sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Çankaya Meşrutiyet Mahallesi Sağlık Merkezi Deneyimi

25 Aralık 2023 18:03

Selami Çeşme Aile Sağlık Merkezi Şikayetim

13 Eylül 2025 13:11
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Doktorun İlgisizliği Ve Azarlaması Gebelik Takibimi Engelledi

26 Aralık 2024 14:05
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2025 16:15