Adana ASKİ'nin Kanalizasyon Sorununa Çözüm Bulamaması

02 Eylül 2024 23:45

Adana'da, şehrin göbeğinde, Toros Mahallesi 78003 sokakta ASKİ kanalizasyon hatlarında meydana gelen tıkanıklıktan dolayı sokaktaki apartmanların bodrumlarına kanalizasyon suları dolmaya başladı. Adana ASKİ’ye yapılan müracaatlar sonucu gelen ekipler başarısız olunca, ana hattı açtık ama arada çökme var deyip geri gittiler ve bodrumlara kanalizasyon suyu dolmaya devam etti. Binamızda kullanım olmasın diye su vanalarımız kapalı ve bodrumlarımız pislik içinde. Bizi böylece bıraktılar. Defalarca tekrar aradık ama acil ibaresiyle kayıt alıp gelmediler. Bari vidanjör gönderip yüzen pislikleri çekin, o da yok... Yani evde yangın var itfaiyeyi arıyorsunuz, kayıt aldık deyip gelmemekle aynı şeydir bu... O atık suyun parasını alırken ki hassasiyeti vatandaşın mağduriyetinde gösteremiyorsanız, vatandaşa verdiğiniz değeri böyle gösteriyorsanız organizasyonunuzda ve işleyişinizde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Aslan
Aslan
03 Eylül 2024 11:59

Ertesi günün öğleni oldu, ASKİ de tık yok, telefonda ilgili bitime iletildi deyip duruyorlar, çileden çıkmak elde değil, müdür, idareci sıfatıyla belki işçiden daha fazla adam çalışan birimler işte bunlar

20 Ağustos 2025 18:24

15 Eylül 2023 19:17