Berk sonuçtan memnun

İzmir İstinyePark / Troy Apple

16 Mayıs 2023 19:35
Berk'nin Teşekkür Mesajı
“Merhaba; Üç haftalık yıpratıcı bir süreç sonunda şikayetim çözüme ulaştı... Apple destek ve Troy genel merkezdeki çalışanlara teşekkür ederim. Eğer ilk olumsuz sonucu kabul etmiş olsaydım, ürün değişimi yapılmayacaktı... Eğer gerçekten sizden kaynaklı bir sorun yoksa, ne olursa olsun hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin! “Şikayetvar ailesine de ayrıca teşekkür ederim.””

Yakın zamanda İzmir İstinyePark Troy Apple mağazanızdan Apple watch 8 serili saat aldım. Saatin yanında, mağaza personellerinin tavsiye ettiği koruma kılıfını da almıştım. Çok toz biriktirdiği için koruma kılıfının iadesini gerçekleştirdim. Sonrasında ise saatimin kasa kısmında oksitlenme olduğunu fark ettim. Leke veya oksitlenme olup olmadığını teyit etmek için mağazaya gittim. Oksitlenme olduğunu onayladılar. Ve İzmir İstinyePark Apple Troy mağazasına saatimin incelenmesi için teknik servise bıraktım. Rapor sonucunda ise kendi sattıkları ve sadece birkaç gün kullandığım koruma kılıfının su birikintisi ihtimali ile oksitlenmeye sebep olduğunu, kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Koruma kılıfını kullanmadığımı, kılıfı iade ettiğimi söylediğim halde, kanıtlanmamış olası bir durumu rapor sonucuna eklediler. Peki mağazanın sattığı koruma kılıfları saatlere zarar veriyorsa, nasıl bu ürünü satabiliyorlar? Apple merkez tarafından da son kararı teknik servisin verdiğini, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Üstelik saatimi teslim almaya gittiğimde, saatimi mağazada güneş ışığında incelerken üstünde kılcal çizikler fark ettim. Bunu sorguladığımda ise alaycı bir tavırla saatinizi teslim alırken güneş ışığıyla bakmadık. Bu sorunun onları ilgilendirmediğini, garantiye dahil olmadığını söylediler. Saatimi teknik servise teslim ederken, ekran çiziği olmadığını teyit ettirdiğim halde nasıl olur da böyle bir şey söyleyebilirler? Öncesinde bu hassas uyarıyı yapmama rağmen, neden teknik servisteki arkadaşlar ürünü cihaz ışığıyla incelemedi? Saatimin ekranında hiçbir kılcal çizik yokken, servisten teslim alacağım zaman nasıl çizikler oluyor? Ve bu konuda hiçbir şey yapılmıyor. Kendi yapmış oldukları hatayı düzeltmeyi bırakın, çizmiş oldukları saati teslim etmeye çalıştılar. Asıl komik olan çalışan personellerin kendi saatlerinde de çizik olduğunu göstererek, normal bir durum olduğunu söylediler. 21 günlük yeni almış olduğum saatimi teknik servis hatası yüzünden, neden çizilmiş, oksitlenmiş bir şekilde alayım? Tek istediğim saatin değişim yapılması. Bu konuda gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Şikayet edebileceğim her yere yazacağım. Kimse bu mağduriyeti yaşamasın!

Berk
Berk
24 Mayıs 2023 20:50

29 Ocak 2024 17:19 (Şikayetten 8 ay sonra)

Kayıt çözümlendi. Hafta içi 09:00-18:00 arasında bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Troy Müşteri Destek Ekibi

Canan sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 19:36
Troy Apple Ayıplı Ürünün İadesinde Yardımcı Olmuyor
Onur sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 17:31

21 Ekim 2023 23:22

27 Ağustos 2024 22:55
İzmir İstinyePark Troy Mağazası Yetkili Servisi
Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 18:40
Troy Apple Premium Partner İPhone Telefon Kabı