Efcan sonuçtan hiç memnun değil

Tecpro Bilgi Teknolojileri Aoc Monitör Değişim

27 Nisan 2023 14:55

19.02.2022'de aoc 24g2ze monitörü Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. 1 yıllık bir kullanımın ardından ekranda çizgiler çıkmaya başladı. Bunun üzerine tecpro yetkili servisine ürünü götürdüm. Yapılan inceleme sonrasında ürün değişim/iade formu verdiler. Vatan Bilgisayar ile iletişime geçtim. Kendileri ürünün ellerinde veya stoklarında olmadığını belirtti. Değişim hakkımı kullanmak istememe rağmen para iadesi konusunda ısrarcılardı. Sonrasında tecpro ile iletişime geçtim. Durumu anlattım. Kendileri ithalatçı firmaya soracaklarını ve muadil bir ürün verilmesi konusunda iletişimde olacaklarını belirttiler. Sonrasında mail atarak ithalatçı stoklarında muadil ürün bulunmadığını belirttiler. "ürünle ilgili tarafınıza yardımcı olamamaktayız" şeklinde bir bildirimde bulundular.

Firma garantisini verdiği ürünün arkasında durmamakta ve mağduriyet yaşatmaktadır. Tüketici normal şartlar altında ürünü alırken ürünün fiyatının düşeceği riskini alarak ürünü satın almaktayken, firma ürün fiyatı arttığı için bu riskten kaçınmakta ve ürünün arkasında durmamaktadır. Konuyla alakalı olarak mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ürünümün değişimi talep etmekteyim. Aksi takdirde Ticaret Bakanlığı başta olmak üzere yasal haklarımı kullanacağım.

Bahtiyar sonuçtan hiç memnun değil

AOC Monitörümde Panel Arızası, Servis Gecikmesi Ve Değişim Talebi

23 Ocak 17:57
aoc-monitorumde-panel-arizasi-servis-gecikmesi-ve-degisim-talebi-3.jpg
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Monitörümün Değişimi Gecikti Ve Ücret İadesi Yapılmıyor

28 Ekim 2025 15:57
monitorumun-degisimi-gecikti-ve-ucret-iadesi-yapilmiyor-1.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Tecpro Bilgi Teknolojileri Aoc Monitörümün Garanti Sürecinde Bilgilendirme Ve Çözüm Eksikliği

22 Ekim 2025 16:19
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İtopya'dan Alınan Monitörde Ölü Piksel Ve Güç Cızırtısı, Servis Sürecindeki Aşırı Gecikme

25 Şubat 13:06
itopyadan-alinan-monitorde-olu-piksel-ve-guc-cizirtisi-servis-surecindeki-asiri-gecikme-3.jpg