Şulemsi Güzellik Ve Zayıflama Merkezi Şulemsi Ankara Şubesi Hakkında

14 Temmuz 2024 13:50

Şulemsi Zayıflama ve Güzellik Merkezi Ankara şubesi memnun değilim. Gelecek olanlar için anlatmak isterim. İlk seansımdan bu yana 1 sene geçti aradan. Her gittiğimde beni farklı bir kız alıyordu seans için. İşi bilmeyen yeni öğrenmeye başlamış kızlar da oluyordu işin ehli olanı da. İlk başta seanslarım 1 saat sürerken yarım saat 20 dakikaya kadar düştü. Ben Ş*** Hanım'a güvenerek gitmiştim ama kendisi işin başında durmadığı için saldım saçak işleri var. Lazer yapılırken oturduğumuz sedye örtüsünü değiştirmiyorlar bir önceki müşteriden kaldığı belli. Yerler saç kılı, WC'ler de o kadar temiz değil. Ben çok da ilgi görmedim. 1 senedir gidiyorum çay kahve içmiş değilim. İkramda bulunmazlar. Çalışanlar eldiven maske kullanmazlar. Hatta bir ara elbiselerimizi asacak askıları bile yoktu, sonradan yapmışlar. Bir de beni lazer yapan kız tüm vücut olduğu için her şeyi üzerimden çıkartıp yapıyordu. Utanıyordum, bir daha uğraşmayalım deyip deyip çıplak bir şekilde yapıyordu. Ben bu merkezden nefret ettim. Bir an evvel seanslarım bitsin diye dua ediyorum. Pişmanım.

28 Ekim 2024 19:40
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 13:47

31 Ocak 2024 05:59