Murat sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Sigma Klima Performans Sorunu

13 Temmuz 2024 15:33

2020 Temmuz ayında tavsiye üzerine aldım. İznik'te oturuyorum ve yazları sadece iki ay kalıyorum. Aldığımdan beri doğru dürüst soğutmuyor. Aldığım yerden iki sefer gelip gaz bastılar, yine düzgün bir soğutma yok. Topu topu koca yaz iki ay kullanacağız. Hiçbir işe yaramıyor. 1 ay önce anneme Daikin'ın Dayrex marka klimasını aldık. O da 12.000 BTU, açtığınız zaman evin içinde soğuktan durulmuyor. İklimsa Sigma pişmanlıktır. Paranızı boşa harcamayın, gidin hiç tanınmamış bir marka alın, bundan iyidir. Klima 16 derecede çalışıyor ancak kendini soğutuyor. Murat G****. Bir daha İklimsa klimanın yanından geçmem. Keşke o zaman Daikin ya da Mitsubishi alsaydım. Sigma pişmanlıktır.

19 Temmuz 2024 21:08

2020 Temmuz ayında tavsiye üzerine aldım. İznik'te oturuyorum ve yazları sadece iki ay kalıyorum. Aldığımdan beri doğru dürüst soğutmuyor. Aldığım yerden iki sefer gelip gaz bastılar, yine düzgün bir soğutma yok. Topu topu koca yaz iki ay kullanacağız. Hiçbir işe yaramıyor. 1 ay önce anneme Daikin'ın Dayrex marka klimasını aldık. O da 12.000 BTU, açtığınız zaman evin içinde soğuktan durulmuyor. İklimsa Sigma pişmanlıktır. Paranızı boşa harcamayın, gidin hiç tanınmamış bir marka alın, bundan iyidir. Klima 16 derecede çalışıyor ancak kendini soğutuyor. Murat g****. Bir daha İklimsa klimanın yanından geçmem. Keşke o zaman Daikin ya da Mitsubishi alsaydım. Sigma pişmanlıktır.

13 Temmuz 2024 17:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

Numan sonuçtan hiç memnun değil

Numan
28 Haziran 2024 16:11