İlker sonuçtan memnun

Sheraton Hotels Gece 02:00'da Minibar Kilitlenmesi

04 Aralık 2023 12:26
İlker'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

30 Kasım Perşembe saat 01:40'ta, daha önce ETS üzerinden rezervasyon ve ödeme yapılan Sheraton City Center oteline giriş yaptım. Aracımı otelin otoparkına park ettim. Giriş bölümünde kayıt işlemlerini yapan personel, odada minibar kullanıp kullanmayacağımı sordu. Buna göre kredi kartımdan depozito çekilebileceğini ifade etti. Sabah erken çıkacağım için minibar kullanmayacağımı belirttim ve odama çıktım. Saat 02:00'da kapım çalındı. O saatte doğal olarak yarı giyinik bir şekilde kapıyı açtım. Bir personel, minibarı kilitlemek için geldiğini söyledi. Odaya girerek minibarda bulunan tüm malzemeleri çıkarıp, odadaki bir çekmeceye koydu ve kilitledi. Bu işlemin gece geç saatte yapılması saygısızca ve rahatsız edici bir durum. Otel yönetiminin bu konuda uyarılmasını önemle rica ediyorum. 24 yıldır Türkiye ve dünyanın birçok yerinde otelde kalmama rağmen, böyle bir durumla ne 5 yıldızlı ne de 3 yıldızlı bir otelde karşılaşmadım. İkinci şikayetim ise otel otoparkı ile ilgilidir. Otelin kendi otoparkına aracımı bırakmama rağmen, sabah 110 TL otopark ücreti ödemek zorunda kaldım.

04 Aralık 2023 13:15

Otel yetkilisi Ö** Bey beni arayarak özür diledi.

04 Aralık 2023 13:16

Teşekkürler.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Sheraton Hotels Onayım Olmadan Kredi Kartımdan Para Çekildi, Mağdur Edildim

24 Nisan 2025 17:46
Sheraton Hotels Onayım Olmadan Kredi Kartımdan Para Çekildi, Mağdur Edildim

30 Aralık 2023 09:27
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 22:48

Radisson Blu Hotel, İstanbul Ottomare Otopark Ücreti Ve Resepsiyon İlgisizliği Radisson Blu Ottomare

20 Şubat 2024 13:33
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Sheraton Hotels Bize Bir İlk Yaşattı (! )

08 Ağustos 2023 11:24