Rotabet Hesabımda Haksız Ban Ve Para Çekimi Sorunu

18 Eylül 2024 16:36

Rotabet sitenize sayısız para yatırımı ve para çekimi gerçekleştirdim. Ne olduysa bugün hesabıma bir miktar para limiti geldi ve bakiyemde bulunan paranın bir kısmıyla slot oynadım ve slottan kazandıklarımla bakiyemi 35 bin tl'ye çıkardım. Para çekimi verdikten dakikalar sonra baktım ki banlanmışım.

Canlıya bağlandığımda benden 24 saat içinde bir elimde kimlik, diğer elimde rotabet yazılı kağıdın olduğu bir resim istediler. Onlara diyorum ki kaç kez yatırım ve çekim yaptım, bu ne alaka ve beni neden banladınız. Belgeyi yollamadığım sürece zaten çekimi onaylamazsınız. Banlamak ne alaka diyorum. Bunların hiçbir önemi yok diyorlar.

Sizi şikayet edeceğim her yere diyorum. 'istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz' diyecek kadar üyelere önem vermeyen bir site. Bu siteyi ziyaret bile etmeyin. Her an paranızın üstüne konabilirler ki benim defalarca yatırım ve çekim yapmama rağmen durduk yere 35 bin tl'nin üstüne kondular.

Umarım sonları kötü olur. Bunların hepsi müşteri çekene kadar sizi defalarca arayıp sonra en ufak zamansız anımızda paramızı alan amatör siteler.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 01:35
Burhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

11 Mayıs 2024 13:24
Prizmabet Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Mağduriyet İçeren Site Deneyimi
Prizmabet Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Mağduriyet İçeren Site Deneyimi

Yasin
18 Temmuz 2024 04:08
Mert sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

04 Kasım 2024 18:28
"Berkay Bey e teşekkürler. Şikayetim üzerine aradı ve benimle ilgilendi. Hesabımı açıp bakiye yükleyeceğini söyledi. Bahsine ailesine teşekkürler."

27 Ocak 2025 01:53