Razer Kulaklıkta Ufak Bir Sorun, Büyük Bir Ücret Talebi

06 Aralık 2024 16:16

Merhabalar, yakın zamanda Media Markt'tan bir kulaküstü kulaklık aldım ve 1 ay olmadan kulaklığın üstündeki plastik düştü. Bununla ilgili garantiye gönderim sağladım. Kulaklığın fiyatı ortalama 7900 TL ve Razer marka, yani bilindik güvenilir bir marka. Bu durumun sonrasında yetkili teknik servisten bana gelen yanıt, kulaklığın yenisi ile değiştirilmesi ve sıfır cihaz ücreti istendi. Kulaklık çalışıyor, mekanizmaları çalışıyor, her şeyi çalışıyor. Sadece plastik düştü diye benden bu durum istendi. Tüketici Hakları'na her yere başvurdum. Ekstra olarak burada şikayet ediyorum. Gerçekten inanılmaz saçma bir durum. Bir kulaklığın ufak bir plastikten ibaret olması, bu kulaklığın kalitesiz olduğunu gösterir. Teşekkürler Türkiye yetkili servisi.

İbrahim

Bana dediler ki 4492 TL karşılığında değişim yapabiliriz dediler madem yapılamıyor neden teknik servisi var anlamış değilim dava etmeyi düşünüyorum

İbrahim

Bende şu an senin yaşadığın durumun aynısını yaşadım bir sonuç alabildiniz

Onurcan

İlginç bir durum yaşadım tamir kısmında geri yollarlarken kargo kayboluyor ve bu sayede ürün olmadığı için iade yaptılar rabbim yedirmedi sağ olsun

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Providyo Media Markt'tan Aldığım Razer Kulaklıkta Kırılma Sorunu Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

25 Nisan 2025 12:19
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Kulaklık Çatlağı İçin Yüksek Onarım Ücreti Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Muhammed
20 Mayıs 2025 17:36
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Razer Blackshark V2 Pro Kulaklıkta Kronik Menteşe Sorunu Garanti Kapsamına Alınmıyor

Çağrı
07 Ekim 2025 18:43