Burak sonuçtan hiç memnun değil

Aydın Poyraz Fiat Bayisinin İşindeki Ciddiyetsizliği

21 Ağustos 2024 00:33

23/10/2023 tarihinde Egea Cross 2023 model aracımı 10 bin bakımı için Aydın Poyraz Fiat servisine götürdüm orada akşama kadar kaldı orada ki servisteki arkadaşların şöyle bir saçmalığı var bunda bilgisizlik mi diyeyim haksız yere kazanç elde etmek mi diyelim bilmiyorum ama iyi niyet olmadığı belli ben 10 bin bakımına ulaştığı için 10 bin bakımı yaptırmak istedim bana diyorlar ki senesi dolunca bir daha yapacaksın yok efendim garantisi biter böyle saçma sapan şeyler söylüyorlar biz bilgili insanlarız böyle konuşup insanları yanlış yönlendirmenin mantığı yok neyse işlemi yaptırdım bir süre sonra 20 bin bakım zamanıma az kaldı o sıralarda aracımda yağ lambası yanmaya başladı ve aracımın motoru daha sesli çalışmaya başladı motor yağında sorun olduğu belliydi Aydın Fiat Poyraz otomotive güvenmediğim ve yaklaşımından dolayı İzmir Otokoç Fiat bayisine götürdüm orada aracımın yağ eksilttiğini ona göre bakım yapılmasını istedim onlarda yapılan inceleme sonrasında Kartel tapasının tam oturtulmadığını ve oradan sızıntı yaptığını söylediler benim sıfır arabam bildiğiniz yağsız kalmış peki motorum yansaydı ne olacaktı bunun sorumluluğunu kim alacaktı biz sanayiye götürmeyelim fazla para vereceğimizi bile bile yetkili servis baksın gereğini titizlikle yapar diyoruz yapılan işin ciddiyetsizliğine bakın benim bu arabamın motor aksamının zarar görüp görmediğini nasıl bileceğiz ben bu şikayetimi her yere yazacağım.

25 Eylül 2023 23:06
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 16:02

23 Ocak 2024 15:17