Serap sonuçtan hiç memnun değil

Poco F6 Pro Isınma Arızası

29 Ağustos 2024 20:21

9 Ağustos tarihinde Xiaomi'nin internet sitesinden 32099 TL değerinde Poco f6 Pro telefonunu satın aldım. 12 Ağustosta elime ulaştı ve 16 Ağustosta kullanmaya başladım. Telefonu şarj ederken aşırı ısınıyor ve normal kullanım sırasında da hızlı ısınıyor ve olması gerekenden daha fazla ısınıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana reboot işlemi yapmamı söyledi. Yaptım ama değişen bir şey olmadı. Sonrasında ise fabrika ayarlarına getirmemi bir de böyle denememi söylediler onu da yaptım değişen bir şey olmadı. Tekrar aradığımda servise göndermemi istediler. Ben telefonu alır almaz böyle bir durum yaşadığım için onarımı kabul etmediğimi, serinin kronik bir sorunuysa iade işlemi, değilse değişim talep ettiğimi söyleyince bunu servise gönderdiğinizde not yazım birlikte gönderin cevabı aldım. Bana direkt koşulsuz iade hakkım olduğu bilgisi verilmedi. 23 Ağustosta kargoya verdim 26 Ağustos'ta servise alındığı bilgisi verildi. 29 Ağustosta durumunu sorduğumda parça beklendiği bilgisini aldım. Bununla alakalı Xiaomi müşteri hizmetlerini aradığımda 14 günü geçtiği için biz direkt iade alamayız servisten gelen karar uygulanır gibi şeyler söylendi. Madem öyleydi neden iade sürem dolmadığı halde servise yönlendirdiniz? Sıfır aldığım henüz kullanmadığım telefonun üretim hatasını neden kabul edeyim? Çözüm sağlanmasını talep ediyorum. Sağlanmadığı takdirde şikayetimi Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar taşıyacağım. Ailece uzun yıllardır kullandığımız marka bizi hayal kırıklığına uğrattı.

15 Eylül 2024 00:13

Xiaomi'nin internet sitesinden poco f6 Pro modeli aldığım telefonumun alır almaz aşırı ısınma sorunu çıktı. Garantiye gönderdim ve 1 Eylül tarihinde yeni cihaz gönderileceği bilgisi verildi iki hafta geçmesine rağmen telefon gelmedi. Elimde ödünç bir telefonla yaşıyorum. Artık bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

Serap
26 Eylül 2024 01:05

Israrlarım üzerine telefonu değiştirdiler ve 25 gün sonra gönderdiler ama yeni gelen telefonda da ısınma sorunu yaşıyorum. Markayla tekrardan iletişime geçeceğim.

Ahmet

Evet bu konuda haklısın bende 20 gün önce aldım ısınma sorunu fazlasıyla var 1TB 16GB RAM arka kapak aşırı sıcak parmaklarım resmen alev alev oluyor

İlkan

Telefonlar her türlü ısınır kardeşim ısınıyor diye bozuk demen aşırı saçma

Serap

Hayatımda ilk kez telefon kullanmıyorum. Daha önceki telefonlarımla kıyaslayıp değerlendiriyorum. Asıl senin benim telefonumun ısı düzeyini bilmeden bu şekilde konuşman saçma

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Poco Cep Telefonları F5 Aşırı Isınma Sorunu

17 Temmuz 2023 13:54
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Poco X7 Pro'da Süregelen Sorunlar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

18 Haziran 20:16