Orhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2023 11:43

Merhaba,

Beğenerek aldığımız Paşabahçe marka bardak, içerisinde çay koyduktan sonra olduğu yerde kırıldı ve büyük bir tehlike atlattık. İçerisinde kaynayan bir sıvı olduğu ve darbeden bağımsız olarak kırıldığı düşünülürse çok daha kötü şeyler olabilirdi.
Çay koyma ve bardağın kendi kendine kırılması öncesinde bardak saatlerce tezgahta durdu. Yani ani bir sıcaklık değişimi de yok.
Paşabahçe gibi kaliteli olarak düşündüğümüz bir markanın bize böylesine bir tehlike yaşatması bizi son derece endişelendirdi. Olayın ailemizden birinin yanmasıyla sonuçlanması içten bile değildi.
Bu yüzden Paşabahçe marka ürün tercih ederken bu durumu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Olayın görselleri ekte,

13 Nisan 2023 11:51 (Şikayetten 7 dakika sonra)
Orhan
Orhan
25 Nisan 2023 14:13

Tekrar Merhaba, 13 Nisan günü yukarıdaki şikayeti girdim, 16 Nisan pazar günü akşam üstü Paşabahçe yetkilisi tarafından arandım. Telefondaki şahıs beni suçlar bir tavırla, çözüm bulmak bir yana müşteriyi sıkıştırarak konuyu kapatmaya çalışan bir üslupla yaklaştı. Hatta kırılan bardağın bende olup olmadığını sordu (kırık bardağı çöpe atmayıp muhafaza etmemi bekliyordu sanırım) ve doğal olarak attığımı öğrenince buradan kendine avantaj sağlayarak konuşmayı sürüncemeye götürdü ve bunu mazeret etti. Özetle Paşabahçe bardak, durup dururken görsellerdeki gibi içine çay konunca olduğu yerde kırıldı ve Paşabahçe firmasının tavrı böyle riskli bir durumda (yanma, kesilme vb.) olan müşterisini anlamak yerine onunla üstten konuşarak konuyu geçiştirmeye çalışmak oldu. Şikayet tarihinin üzerinden 11 gün geçmesinden de bunu anlıyoruz. Size önerim sizi ve ailenizi kendi hataları yüzünden yaralanmasına sebep olabilecek durumlar yaratmasına rağmen sorumluluk almayıp bir de konuyu geçiştirmeye çalışan Paşabahçe firmasına dikkatle yaklaşmanız. Çünkü güvendiğiniz bu markanın bir ürünü sizi bir gün yaralayabilir, Sevgiler,

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve Eksik Bilgilendirme Nedeniyle İade Sürecinde Mağduriyet Yaşadım

11 Aralık 2025 14:07

Paşabahçe Kulplu Çay Bardaklarında Güvenlik Ve Dayanıklılık Sorunu

24 Kasım 2025 14:23
Paşabahçe Kulplu Çay Bardaklarında Güvenlik Ve Dayanıklılık Sorunu
pasabahce-kulplu-cay-bardaklarinda-guvenlik-ve-dayaniklilik-sorunu-1.jpg

Fiyat Farkı Ve İade Reddi İle Müşteri Güvenini Zedeleyen Uygulama

23 Mart 18:33
fiyat-farki-ve-iade-reddi-ile-musteri-guvenini-zedeleyen-uygulama-1.jpg
Bora sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 21:45
Patlayan Kupa: Paşabahçe Timeless Setinde Güvenlik Sorunu Ve Yanıtsız Şikayet
patlayan-kupa-pasabahce-timeless-setinde-guvenlik-sorunu-ve-yanitsiz-sikayet-2.jpg
patlayan-kupa-pasabahce-timeless-setinde-guvenlik-sorunu-ve-yanitsiz-sikayet-1.jpg

Paşabahçe Satın Aldığım Çay Bardakları İlk Kullanımda Çatladı Ve Mağduriyet Yaşadım

23 Ekim 2025 18:05
pasabahce-satin-aldigim-cay-bardaklari-ilk-kullanimda-catladi-ve-magduriyet-yasadim-1.jpg