Megastep - Stepcom1 Defolu-Orijinalliği Şüpheli Ürün Gönderdi ve Değişim Kesintisi Yaptı

08 Ocak 2024 17:02

Stepcom Shopier'den 1640 TL'ye bir çift ayakkabı sipariş verdim. Ayakkabılar birbirinden farklı geldi. Birinde resimde gördüğünüz gibi Ugg yazısı yok ve değişim yapmak istedim, çünkü ürün kusurluydu. Bunu kabul ettiler ve ürünü gönderdim. Ancak hesabıma 1530 TL kupon yüklediler ve kargo kesintisi yapmışlar. Ürün hatalı olduğu için hesabımdan kesinti yapılmasını ve bunu benim üstlenmemi anlamadım.

Bu durumu onlara ilettiğimde, ürünün kusurlu olduğunu reddettiler çünkü artık ürün onlarda idi ve kesintiyi yaparak kazançlarını elde etmişlerdi. 100 TL için bu duruma düşmek çok komik. Sadece kusursuz bir ürün istemiştim ancak beni değişim kodu gönderecekleri bahanesiyle yanıltarak 100 TL kesintiye uğrattılar. Bilseydim, direkt olarak iadesini isterdim. Korkunç bir satıcı deneyimi yaşadım. 100 TL benim için küçük bir miktar olabilir, ancak bir markanın itibarını zedelemek için büyük bir meblağdır. Çok yazık.

Anayasamız gereği iade ve değişim hakkımız bize tanınmıştır ve hiçbir marka 'iade veya değişim yapmıyoruz' diyemez. Özellikle ürün kusurluysa, bu işlem sorgusuz sualsiz yapılmalıdır. Yapılmadığı takdirde müşteri Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

25 Ocak 2024 14:43

03 Temmuz 2024 14:38
İboozi sonuçtan memnun

06 Ekim 2023 16:10
"Shopier tarafından ücret iadesi yapıldı. Teşekkür ederim"
Stepsneak.com Kusurlu Ürün Satıp İade Almıyor
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 22:51
Stepstoretr.com Paramı İade Etmiyor