Halime sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'ta Hayal Kırıklığı: İade Talebim Reddedildi

07 Aralık 2024 16:55

26.10.2024 tarihinde Media Markt'ın İzmir 2 Gaziemir Optimum Şubesinden aldığım, SMP2KPQSL seri numaralı oyun dizüstü bilgisayarı Lenovo Loq, 1 ayı dolmadan ekranı kararmak suretiyle arızalandı. Üstelik alırken fark etmediğimiz çizikler ve vidasının eksik olması sebepleriyle 30.11.2024 tarihinde aldığım mağazaya giderek "ücret iadesi" istediğimi net bir şekilde ifade ettim. Bana iadenin mümkün olmadığını türlü bahanelerle anlatmaya çalıştılar. Bununla ilgili belge istediğimde ise kendisiyle muhatap olduğum müşteri hizmetlerinden M**** Hanım, zor bela bilgisayarımı "iade/değişim" talebi ile teknik servise gönderdi. Oldukça laubali bir dille konuştu ve 35 dakika boyunca beni oyaladı. Teknik servisten 05.12.2024 tarihinde gelen: "T504-***23-R-CD Değerli müşterimiz, ürününüzün işlemleri tamamlanmıştır. Ürününüz servise gönderilirken tarafınıza verilen Media Markt formunu yanınızda getirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Media Markt B356" mesajın ardından müşteri hizmetlerini aradım ve bana; bilgisayarın vidalarının sıkıldığı ve başka bir sorununun olmadığı bu yüzden iade talebimin reddedildiği söylendi. Kesinlikle iş bilmez ve usulsüzlüklerin olduğu, hak yenen bir firma. Tüketici Hakları Heyeti ve Tüketici Mahkemelerine başvuracağım. Kesinlikle ürünü teslim almayacağım ve geri adım atmayacağım. En yüksek ticari avans ve faizi uygulanarak bedel iadesi isteyeceğim. Kesinlikle çok kötü bir deneyim.

07 Aralık 2024 17:15 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba Halime A. “Media Markt'ta Hayal Kırıklığı: İade Talebim Reddedildi” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

10 Aralık 2024 21:45

Merhaba Halime A. 241209-046441 kayıt numaralı “Media Markt'ta Hayal Kırıklığı: İade Talebim Reddedildi” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Mediamarkt

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Alınan Bilgisayarın Arızası Ve Hasar Süreci

04 Nisan 2025 02:47
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 09:23
Kenan sonuçtan çok memnun

03 Haziran 2024 22:52
"Ürün Değişimi için teşekkür ederim"
Belgüzar sonuçtan hiç memnun değil

Belgüzar
16 Eylül 2024 13:57
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 12:57
İzmir Optimum Media Markt Kusurlu Ürün İade Sorunu