Osman sonuçtan hiç memnun değil

Massimo Dutti Ve Birgündekargo İle Teslimat Sorunu: Ürünüm Nerede?

05 Aralık 2024 14:46

25/11/2024 tarihinde Massimo Dutti online mağazadan iki parça ürün siparişi verdim. Adres olarak iş yeri adresimi verdim. Bunlardan bir parçası 1 gün sonra teslim edildi, fakat diğer parça teslim edilmedi. Teslim edilmemiş olmasına rağmen sipariş takip kısmında teslim edildi yazıyordu. Massimo Dutti'nin müşteri hizmetlerine ulaştım. Bana "birgündekargo" şirketi tarafından akşam 20.00 sularında teslim edildiğini söylediler, fakat iş yerim 17.00dan sonra kapalı. Ertesi gün iş yerimi, güvenlikleri, kameraları kontrol ettim. Teslimat olmamış. "Birgündekargo" şirketini ben kendim aradım, müşteri hizmetlerine bağlanmak tam 42 dakika sürdü. Müşteri temsilcisi kontrol ettikten sonra "evet teslimat görüntüsü yok, teslimat yapılmamış, kurye arkadaşımız gün sonunu kapatırken yanlışlıkla teslim edildi. İşaretlemiş olabilir, yarın teslim edilecektir" dedi. Bunun üzerine 8 gün geçti. Herhangi bir teslimat yok. Her gün Massimo müşteri hizmetlerine bağlanıyorum, her gün bana aynı cevabı veriyorlar. "İnceleme sürüyor". Aldığım ürün ortada yok, kargo şirketine kimse ulaşamıyor, massimo ben yazmadığım sürece bana asla geri dönüş yapmıyor, para iadem yok. Bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum, Massimo Dutti'nin müşteri ilişkilerinden şikayetçiyim.

Osman
Osman
09 Aralık 2024 11:54

Şikayetimle ilgili hala gelişme olmadı

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 23:58
Massimo Dutti Teslim Edilmeyen Ürünün Ücret İadesi Yapılmıyor
Massimo Dutti Teslim Edilmeyen Ürünün Ücret İadesi Yapılmıyor
Arda sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 15:21
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 20:12

14 Mart 2025 10:20
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Massimo Dutti'den Alışveriş: İletişim Ve Teslimat Sorunları

16 Aralık 2024 18:47