Leebeintr Sitesinde Sipariş İadesi Ve Para Sorunu

09 Aralık 2024 08:59

Leebeintr sitesinden ürün siparişi verdik. Sipariş haftalar sonra geldiğinde ise ürünü açmadan iade talebinde bulunduk. Satıcı ürünü Antalya'da bir adrese göndermemizi istedi ve 1-2 gün içinde para iadesinin olacağını söyledi. Ürünü yolladık ne para iadesi var ne de mesajlara cevap veriyor. Hem ürünü geri aldı hem de parayı iade etmiyor. Başta sürekli mesajlarla oyalıyordu 1 gün sonra 2 gün sonra diye, şimdi mesajlara bile yanıt vermiyor. Şikayetvar'a baktığımda bizim gibi parasını alamayan kişilerin de olduğunu okudum. Parasını alabilen varsa lütfen yardımcı olsun. Çözüm nedir Tüketici Hakları'na mı başvurmalıyız bankamıza mı adliyeye mi? Teşekkürler.

07 Ocak 21:17

Leebeintr firmasından aldığım ürünü paketini dahi açmadan iade ettim. Satıcı iademin onaylandığını söyledi. Fakat paramı iade etmiyor. Mesajlarıma cevap bile vermiyor. Tamamen güvenilmez ne olduğu belirsiz bir firma. Ben paramı kaptırdım başka insanlar parasını bunlara kaptırmasın diye yazıyorum. Yasal yollara başvurdum ne yazık ki süreç çok yavaş ilerliyor. Keşke alışveriş yapmadan önce araştırsaydım, benim gibi mağduriyet yaşayan başka insanların olduğunu da gördüm.

26 Aralık 2024 19:01

Leebeintr firması paramı iade etmiyor. 06 Kasım tarihinde "leebeintr" firmasından aldığım ürünü paketini dahi açmadan iade ettim. Satıcı iademi onayladı. Fakat para iadesini haftalardır yapmıyor. Sürekli olarak 3 gün bekleyin diyerek oyalıyor. Konuyla ilgili bankamdan ve tüketici heyetinden talep oluşturdum fakat onlar da sonuçlanması 6 ayı bulur diyor. Güvenilir olmayan bu firma tarafından mağdur ediliyorum. İademin gerçekleştirilmesini talep ediyorum.

19 Aralık 2024 19:03

Leebeintr firması tarafından aldığım ürünü iade ettim. Ürünü firmaya ulaştırdım. Sonrasında hiçbir şekilde mesajlarıma yanıt vermiyorlar. İade maili attılar fakat paramı iade etmiyorlar, hem bankadan hem de kullandıkları Paytr ödeme yönteminden teyit ettim herhangi bir para iadesi talebinde bulunmamışlar. Paytr satıcıdan talep gelmediği için bir şey yapamayız diyor. Benim ile aynı durumu yaşayan bir sürü kişinin olduğunu okudum. Bu firma nasıl hala satış yapabiliyor ve aktif. CİMER'e ve bankaya ve maliye bakanlığının hattına şikayet ettim fakat ilgileneceğiz dediler oradan da dönüş olmadı. Firmadan alışveriş yapmayı düşünen varsa şikayetleri okusun benim gibi parasını alamayan başka müşteriler de var.

18 Aralık 2024 10:41

Leebeitr firmasından Paytr ödeme sistemini kullanarak alışveriş yaptım. Sonrasında ürünü iade ettim ve 5 Aralık'ta satıcı iademi onayladı. 2 iş günü içinde hesabıma geçeceği söylendi. 10 iş günü olmasına rağmen iade ortada yok. Satıcı iadenin onaylandığını ve sorunun banka ile olduğunu söyledi. Banka ile görüştüğümde ise Paytr tarafından bir iade talebi oluşturulmadığı söylendi. İademin gerçekleşmesi için dönüş bekliyorum.

Burak
12 Aralık 2024 16:14

Firma hala mesajlarıma cevap vermiyor. Gelen bir para iadesi de yok. Hukuki yollara başvuracağım. Aynı mağduriyeti yaşayanlar için süreçleri buradan paylaşacağım.

Burak
19 Aralık 2024 08:41

Leebeintr hala para iadesi gerçekleştirmedi. Mesajlarıma cevap vermiyorlar. Bankamın tavsiyesi üzerine harcama itirazı oluşturup yasal yollar ile parayı almayı deneyeceğim. Ayrıca sitedeki ödeme yöntemi olan Paytr ile de görüştüm ve leebeintr bir iade talebi oluşturmadığını öğrendim. Leebeintr ürünü benden aldıktan sonra mesajlarıma yanıt vermiyor ve paramı iade etmiyor.

Gülnur sonuçtan hiç memnun değil

Gülnur
03 Aralık 2024 21:36

Leebeintr Firmasından Alınan Ürün Sonrası İade Mağduriyeti Ve Uzun Çözüm Süreci

16 Haziran 12:10

Hüseyin
13 Şubat 12:40

07 Mart 15:22
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 15:20