Kumsmall Bimev İstikbal Mağazası

19 Eylül 2024 00:51

Kayseri Bimev Kumsmall İstikbal mağazasından salon takımı aldık. Ürünlerimiz eksik geldi ve teslimat birimine ulaşmak için aramadığımız yer kalmadı. Asla net bir bilgi vermediler. En son aramamızda dalga geçer gibi depoda ürünleri bulamadıklarını söylediler. Teslimat için ise net bir tarih veremediler. Böyle kurumsal bir firmaya hiç yakışmıyor. Biz size güvenip 150 binimizi veriyoruz ama işini takip dahi edemeyen bir ekiple çalışıyorsunuz. Paramızla rezil olduk. Bir daha asla Bimev'in önünden dahi geçmem.

profile profile profile
19 Eylül 2024 00:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

23 Eylül 2024 15:53

Edanur sonuçtan çok memnun

12 Şubat 2025 14:24
"Şikayet var sayfasına teşekkür ederim 60 gündür verdiğim mücadele şikayet vara bildirmem ile 2 gün içinde çözüldü teşekkürler"

21 Mayıs 2024 11:08

03 Eylül 2024 19:14

02 Mayıs 2024 15:05
İstikbal Evimin Eşyalarını Yeniledim Ve Pişmanım
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Blanca Koltuk Takımı Teslim Edilmedi Berjerler Üretilmiyor Paramı Geri İstiyorum

29 Ağustos 2025 01:51
istikbal-blanca-koltuk-takimi-teslim-edilmedi-berjerler-uretilmiyor-parami-geri-istiyorum-1.jpg

İstikbal Kategorileri