13 Aralık 2024 23:19

Adıma İş Bankası nezdinde 4543 6074 7966 5*** numaralı kredi kartım bulunmaktadır. 06.12.2024 günü kullanmakta olduğum cep telefonuma gelen mesajla bilgim ve rızam dışında Moka Zara İstanbul açıklaması ile 22.460 TL, Turkcell 532 fatura İstanbul TR açıklamasıyla 1.711,70 TL harcamalar yapıldığını öğrendim. Bu harcamalarla ilişkin müşteri hizmetlerini arayarak işlemlerin bana ait olmadığını bildirdim. Bankadan onay kodu gelmemesine rağmen banka bu işlemleri onaylamış, bu durum güvenlik ihlali olup şahsımı maddi manevi sıkıntıya soktu. Gerekli araştırmaların yapılmasını ve bu işlemlerin iptalini istiyorum. Gereğinin yapılmasını ve işlemlerin iptalini arz ederim.

20 Mayıs 2025 11:44
Mustafa sonuçtan çok memnun

İş Bankası İzinsiz Kredi Kartı Harcamaları Sonrası Yüksek Tutarlı Çekimler İade Edilmedi

06 Eylül 2025 20:05
"İş bankasına mağduriyetimi giderdiği için çok teşekkür ederim. Harcama itirazlarını olumlu sonuçlandırarak, iznim olmadan kartımdan yapılan alışverişlerin tutarının iadesi yapıldı. İyi çalışmalar 🙏🏻"
is-bankasi-izinsiz-kredi-karti-harcamalari-sonrasi-yuksek-tutarli-cekimler-iade-edilmedi-4.jpg
is-bankasi-izinsiz-kredi-karti-harcamalari-sonrasi-yuksek-tutarli-cekimler-iade-edilmedi-2.jpg
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Kartımdan Yüksek Tutar Çekildi, Güvenlik Zafiyeti Yaşadım

24 Eylül 2025 12:43