İkontatil.com Para İadesi Yapmıyor

İkontatil.com Para İadesi Yapmıyor
10 Eylül 2024 16:41

İkontatil acente firmasından 09.09.2024 giriş, 14.09.2024 çıkış tarihli Grand Cortez Resort otel için rezervasyon yaptırdık. Fakat otele girdiğimiz andan itibaren otelin hijyen konusundan, karşılamasından, yemeklerinden ve genel durumundan memnun olmadığımızı ilettik. Para iadesi talebinde bulunduk, ancak para iadesi olmayacağını, sebebinin iadesiz deniz manzaralı oda seçmemiz olduğunu ilettiler. Fakat benim şikayetimin tamamının hijyen durumunun olduğunu ilettim. Gerçekten vasat bir otel olduğunu bildirdim. Haklı olmama rağmen farklı bir seçenek olarak otel değişikliği talebinde bulundum fakat rezervasyonu İkontatil acentesinden yaptığım için kale alınmadı ve acenteye yönlendirildim. Acentede iadenin olmayacağını ve bizi bir daha bu konu için aramamamızı söylediler. Bu durumun çözümlenmesini aksi takdirde elimde bulunan tüm belgelerle gerekli olan her yere iletişimimi sağlayacağım. 10.09.2024 tarihinde gelen denetleme komisyonunun doğrultusunda otelden çıkışımı yaptım. Paramın iadesinin yapılmasını talep ediyorum. Çözüm yolu olmayan bir firmasınız. Yükleme yapılamayan birçok fotoğraf ve videolar da mevcuttur. Rezervasyon 1525463.

Seher sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 17:25

10 Eylül 2024 00:06
Tatilbudur.com Hiçbir Konuda Çözüm Bulmuyor
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 19:50

08 Ağustos 2023 16:24