Engin sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Duyarsızlığı Pes Dedirtti

03 Eylül 2024 17:08

Hyundai i20 2021 aracım yolda giderken arıza verdi. Servise çekildi ve benzin pompasının garanti kapsamında değişeceği belirtildi ama parçanın olmadığını, diğer bayilerde de olmadığını ve yurt dışından geleceğini, 45 gün süreceğini bildirdiler.

Koskoca Hyundai Türkiye'deki bayilerinde 1 adet benzin pompası bulunduramıyor ve eşimin sağlık durumundan dolayı, doğumu yaklaştığı için defalarca ikame araç talep ettim. Her defasında süreç devam ediyor. Aciliyetinizin kaydını alıyorumdan ileri gitmedi süreç. Bugün 15 gündür ödediğim taksi ücreti, çektiğim rezillik cabası. Güya garantili araç ama ikame araç bile temin edilemiyor.

profile profile profile
03 Eylül 2024 17:44 (Şikayetten 36 dakika sonra)
03 Eylül 2024 18:00

Merhaba belirttiğiniz tüm bu kanallara defalarca iletişime geçtim kayıtlarım mevcut ama hiçbir sonuca ulaşılmadı ve son çare buradan sesimi duyurmaya çalışıyorum sonucu bekleyip göreceğiz.

03 Eylül 2024 18:07

Genel merkezle 5 defa görüştüm

Abdulvahap
Abdulvahap

Engin bey selam aleyküm öncelikle geçmiş olsun bende Hyundai marka araç kullandım uzun süre fakat bu şekilde sıkıntılar yaşadım en sonunda marka değişimi yapmak zorunda kaldım Allah yardımcın olsun ama kesinlikle ikame araç vermek zorundalar bence yasal yollardan hakkınız arayın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın tekrardan geçmiş olsun

Engin

Çok teşekkür ederim bence marka canının istediğine veriyor araç defalarca aradım mağduriyetimi bildirdim ne bir yetkili aradı ne süreç hızlandı bu da bize ders oldu

Cahit
Cahit

Engin bey adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. Hyundai servisleri ne yazık ki böyle.

Reşat
Reşat

Allah yardımcın olsun Engin bey ben de aynı sorunu zamanında yaşamıştım.

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ20 Yakıt Pompası Arızası Ve Parça Tedarik Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

06 Ağustos 2025 22:44
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Aracım Serviste Aylardır Bekliyor Çözüm Sunulmuyor Mağduriyetim Sürüyor

20 Ağustos 2025 21:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 16:49