Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 17:01

Samsung Servis diye aradığım ve ısrarla Samsung servis mi diye teyit aldığım firmanın Hedef Teknik olduğunu, buzdolabını sözde tamir ettikten sonra, ödeme esnasında öğrendim, Anladığım kadarı ile Bu firmanın dışarıda bir çağrı merkezi hattı var ve sözde her markayı tamir yapıyorlar fakat kendi firmasının ismini kesinlikle söylemiyorlar. Biz tüketiciler telefon açtığımızda Samsung servis vs gibi sorduğumuzda evet diyorlar. Konuya gelince benim buzdolabında sensör ve rezidansın bozuk olduğunu iddia edip iki parça için 6543, - tl para alarak buzdolabının yapıldığını söylediler. Servisin geldiği gün elektrik olmadığı için anlayamadık birkaç gün geçtikten sonra dolaba attığımız yemeklerde bozulma fark ettik. Hatta ben gıda zehirlenmesi geçirdim. Bu sefer gerçek servisi aradığımızda ise dolabın ayarının sonda olmasına rağmen dolabın soğutmadığını öğrendik. Bu konuyu servise defalarca söylememize rağmen yarın geliyoruz öbür gün geliyoruz buradaki adam ayrıldı onun işleri ile uğraşıyoruz gibi sebepler ile sürekli ertelendik.
Sonuçta hala gelecekler ve dolabı yapacaklar. Siz, siz olun kesinlikle bu firmaya iş göndermeyin ve aradığınızda mutlaka firmanın ismini sorun. Parça fiyatlarını internetten kontrol ettiğimde 1000, - tl olmadığını gördüm, nasıl bizi kandırdıklarını bu sayede öğrenmiş oldum.

12 Eylül 2023 22:05
Beyazesyakurumsalservis.com.tr Şikayetçiyim

05 Kasım 2023 01:34

Yanıltıcı Servis Deneyimi Ve Mağduriyet

04 Ocak 2025 15:38

18 Temmuz 2025 02:17
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2025 15:36