Gülhane Eğitim Ve Araştırma Hastanesi (GATA) Algoloji Bölümünü Bitmiş Olarak Görüyorum

24 Şubat 2024 00:32

Algoloji doç. Dr. ** *** **'ın iyi olduğuna dair reklamlar yapılmış. Ancak hasta seçiyor ve sıkıntı çıkartacağını düşündüğü kişileri kabul etmiyor. Randevu alıp başka şehirden gittiğinizde, daha önce kendisinin işlem yaptığı bir hastayı bu sefer kabul etmiyor.

500 km yol gidip randevu alıyorsunuz, ancak '3 gün sonra ya da 6 gün sonra gelin' diyor. Şehir dışından geldiğinizi söyleseniz de 'diğer hastaların hakkını yiyemem' yanıtını veriyor.

İçeride bir kadını muayene sırasında alıyor. Kapı açık yarım saat konuştuktan sonra sıra geçiyor ve başka birini alıyor. Bir sene önce yaptığı işlemin faydası az oldu veya hiç olmadı.

Geçen temmuz'da -- hoca'ya gittik, o da işlemi yarıda bırakıp hemşireye telefon etti ve geri gelmedi. Hemşire işlemi tamamladı ama makineden fayda görmedik, ağrı kesilmedi. GATA algoloji bölümünü bitmiş olarak görüyorum. Lütfen faydasız olduğunu düşündüğünüz hizmetler için reklam yapmayın.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu Ve İletişim Sorunları Hastane Deneyimimi Zorlaştırdı

09 Temmuz 2024 10:51

01 Ağustos 2023 12:43

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanının Tutumundan Dolayı Şikayet

24 Ocak 2024 13:19
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bakırköy Semt Polikliniği Nöroloji Bölümü Randevu Ve Hizmet Şikayeti

29 Nisan 2024 12:05