Güvenilirlik Sorunu Ve Kimlik Bilgilerimin Korunması

20 Kasım 2024 21:09

Instagram üzerinden NBS Call Center müşteri hizmetleri Home Office pozisyonuna iş ilanları aradım. Üzerinden danışman olarak iş ilanını görerek WhatsApp üzerinden iletişime geçtim ve başvurdum. Beni karşılayan şahıs E**** Bey diye biri, 9/11/2024 tarihinde başvurumu alırken isim, soyisim, telefon numarası, e-posta ve kimlik gibi özel bilgilerimi paylaştığım için endişelerim var ve sayfalarına güvenerek bilgilerimi paylaştım. P*** adlı bir uygulama da indirmem istendi. Adıma herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, hesap veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Ve tüm sorumluluk, bilgilerimi paylaştığım şirket ve kişilere aittir. Bu şikayet dilekçesi ile imtiyazlı güvence almak ve başıma gelen olaylardan korunmak amacıyla resmi olarak bilgilendirme yapmaktayım. Adıma yapılacak herhangi bir işlemde benim ıslak imzam olmadan yapılmış olması kabul edilmemektedir ve sorumluluk almıyorum. İlgili makamların gereğini yapmasını talep ediyorum. Vermiş olduğunuz bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, düzenleyici, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bilgilerimin kullanılması ve hakkında onayım olmadan yapılan her türlü işlem şahsıma ait değildir ve kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını ve yetkililerin ilgilenmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını ısrarla talep ediyorum. Tüm bilgileri burada devletimizin kolluk birimleriyle bu olaya müdahale etmesini talep ediyorum.

12 Kasım 2024 13:59

26 Kasım 2024 12:17

11 Kasım 2024 20:06
Center Mağduriyeti (Asya Çağrı Merkezi)
Center Mağduriyeti (Asya Çağrı Merkezi)

26 Kasım 2024 12:01

13 Kasım 2024 01:08