Dry Center Kuru Temizleme Defolu Ve Kusurlu Hale Gelmiş Bir Gelinlik!

21 Aralık 2023 17:48

Dry Center Maltepe Piazza Avm şubesine kirlenmiş ve herhangi bir deformasyonu olmayan gelinliğimi teslim ettim. Teslimden 2 gün sonra gelinliğimi almam gerektiği ve aramama gerek olmadığı belirtildi. Ancak gelinliği almaya gittiğimde ütülenmediği için teslim edilemediğini öğrendim. Neden haber verilmediğini sorduğumda unutulduğu cevabını aldım.

Ertesi gün gelinliğimi aldım fakat evde kontrol ettiğimde her yerinde iplik çekilmeleri fark ettim ki bunlar göz ardı edilemeyecek boyuttaydı. Ütüsünün düzgün yapılmadığını söylemeye gerek bile duymuyorum. Gelinliği geri götürdüğümde, personel ne olduğunu anlayamadı ve inceleme için merkeze gönderilmesi gerektiğini ifade etti.

Buna izin vermedim. Kısa sürede sahip çıkamadıkları gelinliği daha uzun bir süreçte merkeze göndermeyeceğim. Süreç 20-30 gün sürebilir dediler. Bu kadar iş ahlakından yoksun, sorumsuz çalışanları olan ve sorumluluk almayan bir firma ile daha karşılaşmadım.

Gelinliğim teslim alınırken hiçbir kontrol yapılmadı. Mağaza sorumlusu gelinliğin çok kirli olduğunu ve iplik çekilmelerini görmemiş olabileceğimi söyledi.

Nadiren şikayet yazsam da, bu durumun diğer müşteriler için bir uyarı olmasını istiyorum. Bu sorumsuz markanın hatasını kabul edeceğini sanmıyorum. Ben artık buraya en ufak bir eşyamı bile emanet etmem.

Sonuç olarak; defolu ve kusurlu hale gelmiş bir gelinlik, 'mutlaka merkeze gitmeli' diyen şube ve ilgilenmeyen çağrı merkezi ile kaldım. Yorumumu yayımlamak için en az bir yıldız vermek zorunda olduğum için 1 yıldız veriyorum.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 09:58
Kuru Temizlemede Montum Eksik Temizlenip İlgisiz Bırakıldı

Dry Center Kuru Temizleme Ürünü Teslim Edememe.

14 Şubat 2024 13:04
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Kuru Temizleme Sonrası Montumda Hasar Oluştu Ve Lekeler Çıkmadı

16 Ekim 2025 11:42
Kuru Temizleme Sonrası Montumda Hasar Oluştu Ve Lekeler Çıkmadı
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2025 23:56