Seren sonuçtan çok memnun

06 Nisan 2023 21:41
Seren'in Teşekkür Mesajı
“Sitede yazdığım şikayetim üzerine firma yetkilisi tarafından arandım ve ertesi gün yeni ürün gönderildi. Umarım tekrar benzer bir sorun ile karşılaşmayız. İlgisi için telefonda görüştüğüm firma yetkilisine teşekkür ederim”

Trendyol üzerinden aldığım Direct Nexus mesh nebülizatör çok kısa süre içinde çeşitli arızalar vermiş ve 3 ay içinde tamamen kullanılmaz hale gelmiştir. Bunun üzerine servisine gönderdik. Yaklaşık 7 ile 10 gün sonra ürün tekrar bize geldi ve içerisinde başlığının değiştiği yazan bir not vardı.

Makinenin buhar çıkartmama, çok kısa sürede şarjının bitme, şarj ışığının çoğalıp azalma, ilk kullanımda kısa sürede ilacı bitirmesine rağmen sonrasında aynı ilacı 2/3 katı uzun sürede bitirme ve ilaç bitmesine rağmen otomatik kapanmama, şarj bitince sadece 10 dakika gibi kısa bir sürede full şarj gösterip 1 veya 2 kullanım sonrasında hemen şarj bitme sorunları vardı.

Bu sorunlar aletin sadece başından değil alt makine kısmından da kaynaklanan sorunlardır. 6 Nisan yani bugün bana ulaşan ürünü denediğimizde yavaş ilaç buharı çıkarma, şarj ışığının yanıp sönme ve otomatik kapanmama sorunu devam etmekte. Bir sürü ödeme yapıp aldığımız bu ürünü 3 ay bile kullanamadık. Firmanın acil bir şekilde sorunsuz başka ürünle değiştirmesini talep ediyorum. Sorun burada çözülmediği takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Videoda yanıp sönen şarj sorunu gözükmekte. Tam 2cc ilacı 25 dakikada bitirdi. Fotoğrafta da özellikle aleti ters çevirdim içinde ilaç bitmiş olmasına rağmen kendisi kapanmadı.

07 Nisan 2023 12:48 (Şikayetten 15 saat sonra)

[email protected] adresine iletişim numaranızı mail atarsanız servis ekibi tarafından aranıp yardımcı olunacaktır.

Seren
Seren
09 Nisan 2023 20:53

Direct Nexus Mesh Hava Makinesi İlk Kullanımdan Sonra Çalışmadı Mağduriyet Yaşadım

30 Temmuz 2025 19:56

Direct Sağlık Ürünleri | Nexus Oda Tipi Buhar Makinesi Su Kaçırıyor!

15 Şubat 13:31
direct-saglik-urunleri-nexus-oda-tipi-buhar-makinesi-su-kaciriyor-1.jpg