Cansu sonuçtan çok memnun

Yanlış İptal Ve Geciken İade

Yanlış İptal Ve Geciken İade
25 Aralık 2024 19:42

15.12.2024 tarihinde City Gross'tan toplu alışveriş yaptım. Kasada toz şekerin patlak olduğunu görünce kasiyerden iptal etmesini rica ettim. Daha sonra alışveriş fişini kontrol ettiğimde ürünü iptal etmediğini, parasını aldığını gördüm. Müşteri hizmetlerine gidip sadece toz şekerin iadesini istedim. K****** adlı bayan, alışveriş yaptığım kasadan hiçbir açıklama yapmadan 6.700 küsur liralık bütün alışverişi iptal ettiğini, tekrardan çekim yapması gerektiğini söyledi. Bize böyle bir şey söylemediğini, bizi zor durumda bıraktığını söylediğimizde ise ertesi gün paranın hemen hesabıma geçeceğini söyledi. Ve bunun üzerine tekrar hesap kartımdan 6.500 küsur liralık para çekimi yapıldı. Neden bize açıklama yapmadan bu tutarı kafanıza göre iptal ediyorsunuz dediğimizde, ben size üstün körü söyledim deyip kibirli bir tavır sergiledi. Üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hâlâ param yatmadı. Müdürle görüşüldü, müdür yardımcısı ile görüşüldü, market şefiyle görüşüldü fakat benim param ortada yok. Ben 10 gündür mağdur ediliyorum. Kendi bankamla sürekli iletişim halindeyim fakat hiçbir şekilde karşı bankadan iade yapılmadığını söylüyorlar. Gerekenin bir an önce yapılmasını istiyorum.

Özer sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 11:09
City Gross Memnuniyetsizliği
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 12:40
Emre sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 13:35
"Zafer beyin ilgi alakası için teşekkür ederim mağduriyetimi giderdiler"
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 17:19
City Gross Etiket İle Kasa Fiyat Farklılığı Ve Üslup Sorunu!