Asya sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2023 18:56

Dün öğlen saatlerinde Bonne nuit'ten Sirene Tiremusu adlı üründen ertesi gün için sipariş verdim. Sipariş verdiğim gün ve sonrasında işletmeye asla ulaşamadım. Defalarca aradım ve mesaj attım. En sonunda ulaştım ve ürünü teslim ettiler. Güvenim kırıldığı için ürün fotoğrafını hediye ettiğim kişiden istedim. Fotoğrafla ürünün alakası yok.

Ürün resmen bayat görünümlü meyveleri ve ürünün tamamı zedelenmiş. Bunun üzerine işletmeye ilettiğimde ise ışık farkı diye cevap verildi. Dalga geçiyorlar resmen. O kadar pişmanım ki. Ben şikayetleri önceden görmüş olsam asla almazdım.

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 13:55

27 Aralık 2024 23:20

09 Şubat 2024 22:45
Süleyman sonuçtan çok memnun

Bonne Nuit Bayat Ürün ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Hayal Kırıklığı

Süleyman
12 Mayıs 2025 12:20
"Çağrı oluştuktan kısa bir süre firmadan B***** Bey tarafımızla iletişime geçti. Yaşananlar hakkında üzgün olduklarını belirterek sorunu anlamaya çalıştı. Akabinde ne yapılabilirliği görüştük. Tekrar üzgün olduklarını belirterek yeni bir ürün gönderimi yaptılar. Gönderilen ürünler çok güzeldi. İletişim ve telafi tarafında gösterdikleri yaklaşım için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sorunun değil çözümün parçası oldular. Saygılarımızla"

05 Şubat 2024 21:51