Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Avansas Xiaomi TV Box S Ürününde Garanti Konusunda Problem Yaşatıyor.

Avansas Xiaomi TV Box S Ürününde Garanti Konusunda Problem Yaşatıyor.
01 Ekim 2024 14:22

Mart ayında Avansas internet sitesi üzerinden "Xiaomi TV Box s 2ND" ürünü satın aldım. Ürünüm Eylül ayında arıza yaptı ve Xiaomi yetkili servislerinden birine ürünümü gönderdim. Ürünüm üzerine "yurt dışı" notu düşülerek geri gönderildi, işlem yapılmadı. Avansas müşteri hizmetleri ile 25 Eylül tarihinde görüşme gerçekleştirdim ve garanti kapsamında ürününün tamiri için servis bildirmelerini istedim. 1 gün içinde arandım ve ürünün seri numarasını ilgili kişilere ilettim. Fakat o günden bugüne geri dönüş alamadım. Tekrar aradığımda şikayetim ilgili birime iletileceği söylendi ama yine sonuç yok.

Ürün Xiaomi yetkili servisi tarafından bakılmıyorsa eğer ithalatçı garantili bir ürün olarak satıldığını düşünüyorum. Fakat internet sitesinde böyle bir bilgi yoktu ben satın alırken.

Ürünümün garanti kapsamında sorununun giderilmesini talep ediyorum. Bu hafta içinde dönüş yapılmadığı takdirde hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağımı bildirmek isterim.

01 Ekim 2024 15:04 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Sayın Gökhan G.; Siparişiniz ile ilgili yaşamış olduğunuz olumsuzluk için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetinizi sağlayabilmek adına gerekli incelemeler yapılarak, sizlere en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla Avansas

02 Ekim 2024 14:44
04 Ekim 2024 16:35

Sayın Gökhan G.; Telefon görüşmemize istinaden sürecin takibi devam ettiği bilgisi tarafınıza verilmiştir , sonuca ulaştığımızda sizinle tekrar iletişime geçiyor olacağız. Anlayışınız için teşekkür eder, yaşattığımız olumsuz deneyim için tekrar özür dileriz. Saygılarımızla, Avansas

08 Ekim 2024 15:24

Sayın Gökhan G.; Telefon görüşmemize istinaden, ürünü iade göndermeniz beklenilmektedir. Anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Avansas

09 Ekim 2024 13:40

Bana iletilen iade kodu ile ürünü kargo firmasına teslim ettim. Takip numarası ekteki fotoğrafta mevcut. Size ulaştıktan sonra iademin yapılmasını bekliyorum.

09 Ekim 2024 14:56
11 Ekim 2024 17:12

Sayın Gökhan G.; Telefon görüşmemize istinaden ürün tarafımıza ulaşmış olup teknik servis süreci başlatılmıştır, Sonuçlandığında sizinle tekrar iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, yaşattığımız olumsuz deneyim için tekrar özür dileriz. Saygılarımızla, Avansas

15 Ekim 2024 15:08

Sayın Gökhan G.; Tarafınızla iletişime geçilerek ürünün teknik servis süreci devam ettiği bilgisi paylaşılmıştır. Anlayışınız ve sabrınız için tekrar teşekkür ederiz. Size en iyi hizmeti sunmak adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla, Avansas

17 Ekim 2024 18:06

Ürünü benden iade olarak isteyip gönderdikten ve ellerine ulaştıktan sonra iadenin kabul edilmeyeceği söylendi. Teknik servise yönlendirdiklerini söyleyip, ne olduğu belli olmayan bir teknik serviste ürünümün yetkisiz müdahale sebebiyle garanti dışı olduğu belirtildi. Gönderilen servisin ismi de işlem bittikten sonra bugün paylaşılabildi. Benim iade olarak gönderdiğim ürünü benden habersiz servise yönlendiremezsiniz. Sabırla bekledim ama mağdur edildim. Kırtasiye ürünleri satılan bir yerden elektronik cihaz alınmamalıymış deneyerek öğrendim. Süreç bundan sonra tüketici hakem heyetinde devam edecek.

18 Ekim 2024 11:38

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 16:07
Avansas Ürünü İle İlgilenmiyor
Avansas Ürünü İle İlgilenmiyor
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Xiaomi Android Box'ın Ses Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek

01 Temmuz 2025 21:35