Merve sonuçtan hiç memnun değil

Atasay Kuyumculuk Takmam Bana Yakışmayanı! Alyansımın Sürekli Taşı Düşüyor

Atasay Kuyumculuk Takmam Bana Yakışmayanı! Alyansımın Sürekli Taşı Düşüyor
02 Ocak 2024 15:07

İzmir Forum Bornova'dan aldığım ve binbir övgüyle satılan taşlı burgu alyansımın taşları, nişanımdan bir hafta sonra düşmeye başladı. Bakıma gönderilip taşı yapıldıktan üç gün sonra başka bir taşı düştü ve yeniden bakıma gönderildi. İkinci kez bakımdan gelen yüzüğün ertesi günü taşı tekrar düştüğünde ürünün üretim hatası olduğu belirtildi ve genel merkezde yenisini ürettiler. Yeni üretilen yüzüğün de bir saat sonra taşı tekrar düştüğünde mağazaya gidip hiçbir şekilde ürünlerini kullanmak istemediğimizi ve alyansı iade etmek istediğimizi söyledik. Ancak mümkün olmadığını, sadece bakım veya değişim yapacaklarını ya da üç kez tekrar bakıma gittikten sonra yeniden yenisini üretebileceklerini ifade ettiler. Zaten iki kez bakım görmüş ve yeni üretilmiş olan yüzük, bir saat içinde tekrar bozulunca aynı süreçleri tekrarlamak istediler. Değişimi de aynı gram ağırlıkla yapacaklarını belirtiyorlar; ancak ürünün fiyatı, işçiliğinden dolayı gramından çok daha yüksek. Hiçbir şekilde mağduriyet yaşatmadan bir çözüm üretmiyorlar. Zaten bizim peşinde olduğumuz şey para değil, yeni nişanlanmış bir çiftin ömür boyu takmak istediği alyans. Nişanlandığım bir buçuk aylık süre boyunca on gün bile sağlam takamadığım yüzüğün yarattığı manevi yıpranma ve markaya olan güvensizlik sebebiyle Atasay'ın hiçbir ürünüyle değişimini istemiyorum. Ayrıca mağaza çalışanları hiçbir şekilde empati yapmayıp, 'Taşlı ürünler böyledir.' diyerek, kendi alyans olmayan yüzüklerini gösterip, 'Bizim de düşüyor, size taşsız alyans veya küpe, kolye verelim.' gibi saçma tekliflerle durumun önemini anlamayıp, empati yapmaksızın bizi daha da sinirlendirdiler. Benim o alyansı tercih etme sebebim zaten taşlı modeli olmasıydı. 'Düşmemesinin garantisi yok.' diyorlar ama durumun ne kadar ekstrem olduğunu kabul etmiyorlar. Merkezi aradığımda da yenisini üretmek veya başka bir ürünle değişim yapmak dışında bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar. Süreçte yaşatılan manevi yıpranmanın ve bu sorunun çözülmesi için gerekirse hukuki yollara başvuracağım.

02 Ocak 2024 15:45 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Merve
Merve
22 Mart 2024 07:47

Yeni alyans verildi, 1.5 ay sonra tekrar taşı düştü. Resmen koca bir pişmanlıksınız

11 Ağustos 2025 13:29
Alyans Yüzüğümde Tekrarlayan Taş Düşmesi Ve Ürün Değişimi Sorunu
Eralp sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 10:48
Atasay'dan Aldığım Yüzükte Bitmeyen Sorunlar Ve İade Mücadelesi
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 14:44
Atasay'dan Aldığım Yüzükler Kabusa Dönüştü!
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Atasay Yüzüklerde Sürekli Taş Düşmesi Ve Garanti Kapsamı Dışında Bırakılması Mağduriyeti

02 Haziran 2025 12:34
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 22:10
Atasay Yüzük Şikayeti Ve İlgisiz Personel