Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 18:15

Akbank güvencesiyle agesa dan ilk etapta 2, daha sonra 1 adet toplamda 3 adet BES sözleşmesi yaptım.
Fakat bu adımların hiç birisinde yönetim gider kesintisi vs. Bilgisi verilmedi.
Düzenli olarak 3 ayrı sözleşmeye toplamda 3 bin tl para yatırdım.
Sürekli gelir kısmında (-) bakiye gördüğüm için ve artarak devam ettiği için sözleşmeden çıkmak için telefon yolu ile başvuruda bulundum. G**** isimli bir beyefendi 3 beş sözleşmesi için ayrı ayrı talep açtı, ve ekledi ; 3 sözleşmenizde cayma hakkı uygulanır.
Toplam 3bin tl paranızı alırsınız, fon kazançlarınız da yatırılır dedi, 2 Mayıs perşembe günü 13.43 te (15dk. 31sn.) süren konuşmada bu şekilde bilg verildi ve uzman ekibimiz sizi arayacak ve neden çıkmak istediğinizi sorar sonra paranız verdiğiniz IBAN numarasına yatırılır dendi.
4 Mayıs cumartesi 16.10 da arandım bir hanım efendi tarafından,
Sözleşme başlangıç tarihim 06.03.2024 olan iki sözleşmemin nasıl oluyorsa 2 ayı doldurduğunu kesinti olacağını belirtti.
Bu mağduriyetin ivedilikle çözülmesini ve paramın tamamını istiyorum.
İnsanları lütfen bir şeyden anlamıyor zannetmeyin.
Gereğinin en kısa sürede yapılmasını talep ediyorum.

06 Mayıs 2024 09:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,   AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş.

06 Mayıs 2024 09:23

Devletin BES/Oks sistemi olan Takasbank'ta da hesap açılış tarihi 06.03.2024 olarak belirtiliyor. Benim sözleşmemin geçerli olduğu tarih budur. Ben 06.05.2024 tarihinden önce cayma talebinde bulundum. İvedi şekilde buna göre işlem yapılmasını, kesilen tutarın tamamının hesabıma yatırılmasını talep ediyorum.

06 Mayıs 2024 14:54
06 Mayıs 2024 15:51

2 Mayıs perşembe günü 13.43 te (15dk. 31sn) süren cayma talebimdeki beyefendinin verdiği bilgiler doğrultusunda, 3 adet BES sözleşmemdeki yaptırdığım katkı payı tutarı olan 3000 TL tutarın tamamını istiyorum. Bana beyefendinin verdiği bilgiye dayanarak bunu talep ediyorum. Gereğini yapmanızı bekliyorum. Yasal olarak devlet kurumunun ve agesa mobilde yazan 06.03.2024 tarihi baz alarak cayma talebimi n işleme alınmasını istiyorum.

06 Mayıs 2024 18:48
agesa-gonullu-bes-magduriyeti-1.jpg

Maile gönderilen evrakta bile tarih olarak 60 gün dolmamış oluyor. Lütfen ivedi şekilde paramın tamamını yatırınız.

11 Mayıs 2024 11:32

Sunduğum belgelere rağmen hiçbir şekilde arama ve dediklerimi dikkate alma hususundaki bir girişimleri olmadı kısaca agesa pişmanlıktır. Sisteme giriş yapacaklar bir değil binlerce kez düşünsün. Akbank'ta bu süreçte hiçbir şekilde yardımcı olmadı...

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 19:25
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Agesa Hayat Ve Emeklilik BES Eksik Para Yatırması!

02 Ocak 2024 19:13

29 Şubat 2024 14:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Agesa Bireysel Emeklilik BES Pişmanlığı

29 Şubat 2024 16:36