Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Prime Mall Adidas Mağazası

Batuhan
07 Aralık 2023 13:23

Ben Gaziantep Prime Mall şubesindeki Adidas mağazasından bir ayakkabı satın aldım. Ayakkabıyı aldıktan 23 gün sonra, ayakkabının yan tarafında yırtıklar oluştu. Bunun üzerine ayakkabıyı mağazaya götürerek incelemeye gönderilmesini talep ettim. Mağaza yetkilileri, sonucun 21 iş günü içerisinde sağlanacağını belirttiler.

Ürünü teslim ederek mağazadan ayrıldım. Ürün incelemeye gönderildikten sonra 34 iş günü geçmesine rağmen ne bir mesaj ne de bir arama ile tarafıma dönüş yapılmadı. Mağazaya gittiğimde, ürünün gönderildiğini ancak henüz sonuç hakkında bir bilgi almadıklarını söylediler.

Bir hafta daha bekledikten sonra müşteri hizmetlerini aradım. Bana ürünün nerede olduğunu bilmediklerini ve ürünün kargoda göründüğünü, incelemeye ulaşmadığını belirttiler.

Bu durum karşısında oldukça rahatsız oldum ve şimdi ürünümün iade edilerek ücretimin bana geri ödenmesini talep ediyorum. Verdiğim paranın sadece 10-15 gün giyebileceğim bir ayakkabı için olup olmadığını sorguluyorum. Sipariş numaram T23357642'dir.

Badegül sonuçtan hiç memnun değil

Badegül
02 Şubat 2024 15:21
Adidas Lifestyle Ayakkabı 5 Ayda Yırtıldı
Adidas Lifestyle Ayakkabı 5 Ayda Yırtıldı

26 Mayıs 2025 18:01

21 Kasım 2023 19:06
adidas In Street Bunun Neresi Kullanıcı Hatası
Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Makbule
02 Ekim 2024 12:20
Adidas Mağazasında İade ve Değişim Sorunu
Adidas Mağazasında İade ve Değişim Sorunu
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
26 Temmuz 2023 14:01