Ada Camping İletişimsizlik Ve Ek Ücret Talebi

22 Eylül 2024 16:26

Ada kamp'a bir günlük kayıt yaptırdık. Ertesi gün çıkış saatinde eşyalarımızı çadırdan çıkardık. Güvenlik görevlisine eşyalar çadırın önündeki bankın üzerinde durabilir mi, biz denize gireceğiz dedik. Görevli, sorun yok, siz denizden sonra çıkış yapabilirsiniz dedi. Biz de eşyalarımız zaten bankın üzerinde, siz çadırı temizleyebilirsiniz dedik.

Denize girip çıktıktan sonra çıkış işlemi için başvuru yaptığımızda yarım günlük para talep ettiler. Talep edilen ücreti ödemeyeceğimizi söyledik, güvenlik görevlisinin sorun yok dediğini kendileri de görevliyi çağırarak doğruladılar. Ama yine de parayı talep ettiler. Parayı ödemeyeceğimizi söyledik, bu onların iletişimsizlik problemiydi. Sorumlusunu çağırmaya gitti, bekledik ve sorumlu gelmedi, biz de eşyalarımızı alıp ayrıldık.

Bir numaradan arandığımızı söylediler. Bir numara aradı fakat numarayı geri aradığımızda telefon meşguldü. Tekrar aynı sorunun başka bir kimseyle yaşanmaması için kayıt esnasında bilgi verilmesini ve güvenlik-resepsiyon iletişiminin güçlendirilmesini talep ediyorum.

07 Haziran 2025 11:53
Enes sonucu yetersiz buldu