Araç Kiralama Sonrası Beklenmedik Ek Ücret Talebi

Araç Kiralama Sonrası Beklenmedik Ek Ücret Talebi
15 Kasım 2024 11:53

7:24 Rent A Car firmasından bir araç kiraladım. Başka bir araç gelip bana çarptı ve araçta sadece far kırıldı. 30.000 TL gibi bir masraf çıktı. Firmayı aradığımda belgeleri eksiksiz tamamlamamı istediler. Ben de doldurduğum belgeleri firmaya ileterek teyit aldım. 'Başka bir şey yapmanıza gerek yok, biz hallederiz, merak etmeyin' dediler. Aracı teslim ettiğinizde evrakları getirirsiniz dediler. Olay yerinden ayrıldım. Sonrasında aracı teslim ettiğimde evrakları teslim etmeme rağmen benden 60.000 TL gibi bir rakam daha istediler. Ben de aracın masrafının en fazla 30.000 olabileceğini ve sigortanın karşıladığını, kazada da haklı olduğumu söyledim. Zaten evraklarda görülüyor. Onlar yine de benden 60.000 TL gibi bir rakam istediler. Ben de vermedim ve ayrıca aracı kiralarken almış oldukları teminat bedelini de tarafıma iade etmediler. Hukuki süreç başladı. Hem sigortadan para alıp hem de üzerine benden iki katı gibi bir rakam istemeye devam ediyorlar. Yorumlarda birçok kişiyi bu şekilde mağdur ettikleri çok açık bir şekilde yazıyor. Ben hukuki süreci başlattım.

02 Kasım 2024 10:55

Yolcu 360 üzerinden 7:24 firmasından bir araç kiraladım fakat kiralama süreci oldukça sorunlu geçti. Defalarca mağdur edilmeme rağmen Yolcu 360 bu olayla ilgili bir çözüm üretemedi. Eskiden de Yolcu 360 üzerinden kiralama yapıyordum ve o zaman çok ilgiliydiler. Şu anda da ilgili olmalarına rağmen firmalara karşı bir yaptırımları söz konusu değil. Artık onlar üzerinden bir araç kiralamak, sadece yaşamış olduğunuz mağduriyeti iki kere anlatmaktan öteye geçmiyor.

02 Kasım 2024 10:55

15 Kasım 2024 11:59 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba; Firmamızda kayıtlı bir kiralamanız yoktur. Şikayetinizi lütfen doğru firmaya iletiniz. Kiralamanızın firmamızdan olduğunu iddaa etmekteyseniz kiralama evraklarınızı ekleyiniz. Konu hakkında araç ruhsatını eklerseniz yardımcı olmaya çalışalım.

15 Kasım 2024 13:12

Merhaba; Eklediğiniz fotoğraflar ve şikayetinizin firmamızla hiçbir alakası yoktur.

22 Kasım 2024 14:22

Bu belge yeterlimi isterseniz daha çok var 7/24 Rent oto siz iseniz tabi yakaya turizm diye yazıyor

23 Kasım 2024 02:00

Merhaba; Aracınız ön far kırık, çamurluk hasarlı ve ön tampon hasarlıdır. Konu hukuki takiptedir. Hasar fotoğrafları da yüklenecektir.

25 Kasım 2024 00:32

Biliyorum masrafı 30 bin tutarken benden 55 bin para istediniz ve bütün hasar ücretini haklı olduğum için karşı tarafın sigortasından aldınız ama benden bir daha istediniz istemeyene devam ediyorsunuz oysaki ben karşı tarafın sigortasından yaptırım getireyim dediğimde bana hayır biz hallederiz dediniz ama maksadınız bu şekilde iki taraftan da para almakmış

25 Kasım 2024 10:59

30 Mayıs 2024 13:14

16 Ekim 2024 19:43
Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 20:10
Getiraraç (Moov) Araç Kiralama Sonunda Ufak Çizik İçin 32 Bin'lik Borç
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 15:05
İpek sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 16:07