Enes sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Start Trader Yalanları...

29 Kasım 2023 14:11

Star Trade'e yüklü bir miktar para yatırdım. Çekim yapmak istediğimde 'teminatınız düşük, desteklemeniz gerekiyor' dediler. İsteklerini yerine getirdiğimde ise 'piyasa çok değişken, yanlış hesaplanmış, hala teminat yetersiz' diyerek paramı iade etmediler. Sonrasında 'robot her şeyi halledecek, sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok' diyerek güvence verdiler fakat iddia ettikleri gibi olmadı ve paramı kaybettim. Durumu düzeltmek için tekrar para talep ettiler. Reddedince hesabımı pasif hale getirdiler. Neticede paramı alıp ortadan kayboldular. Benim gibi mağdur olan birçok kişi var. Bu durumların yalan olduğunu ve sadece karalama amaçlı olduğunu iddia edeceklerdir. Benim adım E**Ü***. Twitter üzerinden bana ulaşabilirsiniz, yaşadıklarımı ve ilgili belgeleri sizinle paylaşabilirim. Ayrıca, insanların şikayette bulunmalarını kolaylaştırmak amacıyla bir şikayet taslağı hazırladım. İletişime geçen herkese bu taslağı paylaşabilirim.

Enes
Enes
12 Aralık 2023 09:30

Arkadaşlar atılacak 2 adım var. CİMER’e şikayet ve suç duyurusunda bulunmak. En azından başkaları kurtulsun. Bilgi olması için avukatımın paylaştığı yönlendirmeleri paylaşıyorum. En yakın adliyeye gidip, savcılık bürosuna şikayette ve suç duyurusunda bulunmak istediğini bildireceksin. Randevu yapabilir, o gün hemen detay inceleme olmayabilir. Ya da dilekçe yoluyla olabilir. Hangisi olursa onu yapmalısın. Olayı en öz en tam anlatan bir özeti yapabilirsin 1- İlk ne zaman ulaştılar 2- Kim ulaştı, isim cisim kimlik, reklamla mı yoksa birinin referansı ile mi dahil oldun 3- Hangi iletişim kanalları, konuştuğunuz telefon numaraları, mail adresleri, imzalı- ıslak imzalı evrak? Yüz yüze konuşma? Eşkal-şahıs tarif edebilir misin? Elde hiç evrak-sözleşme vs. Var mı? 4- Sana yapılan tanıtım nedir? Borsa brokering-portföy yönetimi? Yoksa kar paylaşımlı vs. Li bir sistem filan mı anlatıldı. 5- Hangi kanallarda paranı yatırdın, para gönderdiğin EFT’lerin dekontları 6- Telefondaki app ve varsa online account, username ve password’ları ile 7- Varsa üzerinde hisse senetleri görünür screen shot ya da kayıtlar (PDF portföy dökümü vs. Aldıysan) 8- Kısaca hikaye nedir? Art Arda faklı sebeplerle ek para yatırmak istendi, sonra portföyü kaybettiğim söylendi, tekrar para istendi. 9- Sonra da CİMER’e aynı bilgilerle başvuru yapmak

02 Ocak 2024 21:27

31 Ağustos 2023 17:56
Özden sonuçtan hiç memnun değil

Özden
10 Ekim 2023 21:39