03 Mart 2024 18:37

Tepe Home Galeria mağazasından 13 Aralık 2023 tarihinde duvar saati aldım. Vitrindeki ürünü veremeyeceklerini belirterek ürünün 5 Şubat 2024 tarihinde mağazadan teslim alabileceğimi ifade ettiler. O tarihte aradığımda 15'inde geleceğini söylediler. Ancak uzun telefon konuşmaları ve beklemeler sonunda saati dün, yani 2 Mart 2024'te eşim gidip aldı. Eve gelen saat, aldığım saat değildi. Mağazada bize yardımcı olan görevliyi aradım. Benim aldığım saatin bu olduğunu, sadece cilasının yanlış yapıldığını ve istersem elimdeki saate boya atabileceğimi ifade etti. Ancak Metrogarden mağazasından gerçekte aldığım saatin görselini buldum. Şimdi bu sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Ayrıca mağazadan aldığım koltuk takımının düğmeleri eksik; bunun da belirsiz bir tarihte çözüleceğini vadettiler. Yani Tepe Home, bildiğimiz Tepe Home değil artık. Yetkililerden çözüm bekliyorum. 1. Fotoğraf, sipariş ettiğimiz ürün. 2. ve 3. Fotoğraflar, bize teslim edilen ürün. 4. Fotoğraf, düğmesi eksik olan kanepe.

04 Mart 2024 15:10 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhabalar; Müşterimiz ile görüşme sağlanarak süreç hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla,

Hülya
Hülya
08 Mart 2024 08:23

Müşteri temsilcisi bu hafta içinde sorunun çözüleceğini söyledi. Bugün cuma. Ben aradım önümüzdeki haftaya dendi. Aralıkta aldığım saat. Bugün mart 8.

Tuğhan sonuçtan çok memnun

Tuğhan
12 Eylül 2023 11:31
"Şikayetim üzerine 1 gün içerisinde problemi çözdüler özellikle Sema hanıma teşekkür ederim"
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 01:25
Satış Sonrası Ürünlerinin Arkasında Duramayan Tepe Home Mağdurum
Alper sonuçtan memnun

16 Şubat 2024 15:26
Serap sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 12:37