Pınar
31 Temmuz 2024 14:21

Ankara Cepa mağazasından geçen yıl almış olduğumuz 3 adet farklı küpeden Dorika Halka Küpenin zinciri Mayıs ayında kopmuştur. Şubeye ilk gittiğimizde U*** Bey yardımcı olmak için gayret gösterdi küpeyi alarak tamire gönderdiler. Küpeyi almaya gittiğimizde tamirinin düzgün yapılmadığını zincirin gevşek sarıldığını gördük başka bir ilgili personel yine yardımcı olarak ikinci kez tamire yollanıldı. İkinci kez almaya gittiğimizde bu sefer zincirin eksik sarılmış ve ürünün görseli bozulmuş halde vermek istediler. İlgilenen personel ürünün fotoğrafını çekerek ustaya gönderip yenisini yapılabileceğini ve bire bir değiştirilebileceğini söyledi. Üçüncü kez yeni ürünümüz almaya gittiğimizde U*** Bey isimli görevli şahıs orada o an bulunmayan personeli için " Öyle şey mi olurmuş? Kendi cebinden mi yaptıracak? " Dedi. Ben ürünü kullanmadığımı söylememe rağmen ısrarla uygun olmayan bir üslupla ürünün kullanmadan bozulmayacağını söyledi ve ürün değişimini kabul etmedi. Israrımız üzerine zorla 3. Kez onarıma gönderildi. Ürünü yeniden almaya gittiğimizde ürünün zinciri tam ancak yine gevşek sarım olduğunu fark ettik. Arayarak sarımın gevsek olduğunu belirttik telefondaki bayan personel yeniden getirmemizi söylediler. Bugün 4 kez onarım için götüreceğim. 2 ayda 4. Kez onarıma göndereceğim küpemin nasıl geleceğinden emin değilim U*** isimli görevlinin müşteriye yaklaşım konusunda ikaz edilmesinin, firmanızın imajının zarar görmemesi için iyi olacağı kanaatindeyim. Firma olarak ürünlerin arkasında olunması gerekir. 2020 yılından beri alışveriş yaptığımız bu mağazadan bu konuyu hallettikten sonra bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyoruz.

02 Ağustos 2024 12:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, konu hakkında yetkili mağaza ile görüşme sağlanmıştır, yetkili danışmanlarımız tarafınıza gerekli tüm desteği sağlayacaktır, Işıltılı günler dileriz.

23 Mayıs 2023 09:00
Merve sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 17:05
Satın Alınan Kolyenin Kısa Sürede Kararması Ve Mağaza İlgisizliği
Emre sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 14:27
Pandora Mücevher Pandora Ürünün Arkasında Durmuyor
Pandora Mücevher Pandora Ürünün Arkasında Durmuyor
Elif sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2023 13:31