Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diş Doktoru Talebi

28 Eylül 2023 02:32

Bugün diş doktoru **** hanımefendiye oğlumun randevusu vardı. Oğlum kalp hastası takipli, özel durumu olduğu için ilaç yazması gerekiyordu. Diş çekimi yapılması için ancak kalp doktoruna danışmak gerekiyordu. Doktor hanım'ın yardımcısı yok. Yoğunluğu olmasına rağmen hastalarını bırakıp bizim için iki kez kardiyoloji doktorunun yanına gitti. Çocuğumun durumu için Allah razı olsun çok ilgilendi. Kesinlikle doktor hanımı tavsiye ederim. İlk kez gittim ve çok memnun kaldım. Burası ağız ve diş sağlığı sürekli dezenfekte edilmesi gerekiyor.

Diş çekerken yanında yardımcısı olması gerekiyor. Gerekli ekipmanları temin etmek için ama ne yazık ki doktor hanım hop oturup hop kalkıyor, bir yandan ekipmanları dezenfekte ediyor, bir yandan hasta muayene ediyor, bir yandan diş çekmeye kalkıyor, bir yandan ise özel durumu olan hastalar için oradan oraya koşturuyor.

Koskoca hastanenin, özellikle ağız ve diş sağlığı bölümünün en yoğun bir bölümün nasıl olur da bir yardımcısı olmaz şaşırdım. İnanın birkaç gün sonra tekrar gideceğim, inşallah yardımcı verilmiş olur, yoksa gerekli yerlere şikayetlerimi bildirmeye devam edeceğim.

Sibel
Sibel
01 Ekim 2023 16:41

Diş doktoru değil başlığı yanlış yayınlamışsınız yardımcı asistan talebi yazmıştım lütfen düzeltir misiniz.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Taksim Devlet Hastanesinde Ki Diş Doktorunun Önemi Ve Dikkati...

23 Mayıs 2024 23:15

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Şikayetçiyim

21 Ağustos 2023 16:40

18 Temmuz 2023 14:44
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Çocuk Dis Sagligi

08 Eylül 2023 16:40
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümünde Yaşanan Sorun

07 Eylül 2023 12:22